Zafer Partisi: İhanetle Müzakere Edilmez!

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Terörle pazarlık olmaz, ihanetle müzakere edilmez' denildi.

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Abdullah Öcalan’ı muhatap alma çağrısı, yalnızca bir söz değil, ihanetin kelimelere dökülmüş halidir! Bu çağrı, şehit kanıyla yoğrulmuş bu vatanın bağrına saplanmak istenen yeni bir hançerdir. Ancak bilinsin ki bu milletin çelikten iradesi, geçmişte olduğu gibi bugün de bu ihanetin karşısında dimdik duracaktır! Abdullah Öcalan, bu topraklara göz dikenlerin maşası, anaların yüreğine ateş düşüren bir katil, bir hain, bir alçaktır! Onun adını bir müzakere masasında anmak, yalnızca hukuka değil, milletin vicdanına da ihanettir. Öcalan, tarih sahnesinde bir müzakereci değil, devletin demir yumruğu altında ezilmiş bir terörist olarak anılacaktır!” denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:
“Zafer Partisi olarak buradan açıkça ilan ediyoruz. Terörle pazarlık olmaz! İhanetle müzakere edilmez! Bu millet, üç beş çapulcunun, bölücülerin, vatan hainlerinin kirli oyunlarına gelmez! Türkiye Cumhuriyeti devleti, geçmişte olduğu gibi bugün de terörün kökünü kazıyacak, hainleri layık oldukları karanlığa mahkûm edecektir! Şehitlerimizin ruhu şad olsun!”
 

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme