Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ziraat Bankası OSB’ye şube açacak

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’ı ve yönetimini ziyaret etti. Yurdunuseven, Ziraat Bankası’nın OSB’ye şube açacağını söyledi

 

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ziraat Bankası’nın Organize Sanayi Bölgesine açılması konusunda Milletvekili Yurdunuseven’in büyük payı olduğunu ifade etti. Yeşilay, “Ziraat Bankasını Organize Sanayi Bölgesine kazandırdık. Sanayicilerimiz ile birlikte Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven’e bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
“KONTRATLAR İMZALANDI”
Daha sonra konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Ziraat Bankası’nı Organize Sanayi Bölgesine kazandırdıklarının müjdesini vererek, “Ziraat Bankamızı Organize Sanayi Bölgemize kazandıracağız bunun müjdesini vermiş olalım. Kontratlar imzalandı. En kısa zamanda sanayi bölgemize Ziraat Bankası açılacak. Ziraat Bankası Şubesi OSB bölgemizin bir ihtiyacıydı. Bunun dışında sanayicilerimiz ile bir araya gelip sıkıntılar varsa görüşmek için bu ziyareti gerçekleştirdik.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti