Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1-0 oldu Afyon’un oldu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
1-0 oldu Afyon'un oldu

Afyonkarahisarspor kendisi için çok önemli maçta Beylerbeyispor’u 1-0’lık skorla devirmeyi başardı. Bu sonuçla ligde kalma umutlarını arttıran Şimşek bir sıra yükselmeyi başardı

Afyonkarahisarspor-
Beylerbeyispor: 1-0
STAT: Atatürk
HAKEMLER: H. Hüseyin Yıldırım (**), H. Burak Tuğran (**), Barış Önal (**)
AFYONKARAHİSARSPOR: Gökhan Ant (***), İlyas (***), Mustafa Yaşar (**), İsmail Hacıhafızoğlu (***), Tayfun (**), Ahmet Topal (**)dk. 83 Resul (*), Tolga (***), Gökhan Köse (**), Deniz (***)dk. 90+4 Harun (*), Ayhan (***), İsmail Odabaşı (***)
BEYLERBEYİSPOR: Akın (*), Özkan (**), Ulaş (**), Samet Önger (***), Ahmet (**), Recep (*), Samet Eker(*)dk. 59 Yeldar (*), Alper (**), Anıl (**), Ruhi (*)dk. 75 Mehmet (*), Vedat (*)dk. 59 İsmet (*)
GOLLER: dk. 4 penaltıdan Ayhan Gürbüz (Afyonkarahisarspor)
SARI KART: Gökhan Ant, İsmail Hacıhafızoğlu,Tayfun, Ayhan, Tolga (Afyonkarahisarspor, Ulaş, Samet Önger, Alper, Anıl (Beylerbeyispor)Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’ta zor şartlarda mücadele eden Afyonkarahisarspor, dün Beylerbeyispor’u ağırladı. İlk yarıda deplasmanda oynadığı maçı farklı kaybeden Afyonkarahisarspor, dünkü müsabakayı kazanarak rövanşı almayı bildi. Ligde zor şartlarda mücadele eden Afyonkarahisarspor’un fedakar futbolcuları Beylerbeyispor müsabakasında iyi bir futbol ortaya koyarak üç puana zor da olsa uzanmayı başardı. 4’üncü dakikada kazanılan penaltı atışını kullanan Ayhan’ın golüyle bu müsabakadan 3 puanı kurtaran Afyonkarahisarspor, haftalar sonra üç puan kazandı. İkinci yarıda yalnızca Çarşambaspor maçını kazanan Afyonkarahisarspor, dün de Beylerbeyispor müsabakasından üç puanla ayrılarak ikinci devredeki ikinci galibiyetini aldı. Maçın son saniyelerinde ise Beylerbeyispor’un beraberlik golünü aradığı dakikalarda İlyas topu son saniyede çizgiden çıkartarak takımının bu haftayı galibiyetle kapatmasını sağlayan isim oldu. Taraftarların yüreğinin ağzına geldiği anda İlyas’ın müdahalesi sonrasında da zaten maç sona erdi. Afyonkarahisarspor, son saniyelerde ölüp ölüp dirildiği müsabakadan üç puanla ayrılarak haftayı karlı kapadı. Şimşek, rakiplerinin yenildiği haftayı bir basamak yükselerek tamamladı. Bu sonuçla Afyonkarahisarspor, ligde kalma umutlarını iyice arttırdı.

Yenilgiye hazmedemediler

Afyonkarahisarspor, dün evinde Beylerbeyispor’u 1-0’lık skorla devirerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Maçın sonunda da Beylerbeyisporlu antrenörler, Afyonkarahisarspor’un kalecisi Gökhan Ant’a küfür etti. Bu dakikadan sonra saha bir anda karıştı. Gökhan Ant, kendisine küfreden Beylerbeyisporluların üzerine yürümeye çalışırken takım arkadaşlarınca engellendi. Gökhan, bu anda sinir krizleri geçirdi. Takım arkadaşlarının güçlükle zabtettikleri Gökhan Ant’a küfür etmeye devam eden antrenörlere Afyonkarahisarsporlu diğer futbolcular da tepki gösterdi. Özellikle Mustafa Aslan, sinirlerine hakim olamayarak Beylerbeyisporlu antrenörlerin üzerine gitti. Olayları yatıştırmak için Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül de sahaya girerek futbolcuları sakinleştirmek istedi. Gökhan Ant’ı durdurmak isteyen hocalarına da tepki gösteren Gökhan Ant, güçlükle soyunma odasına götürüldü.

Bu maç serinin ilki olsun

Üçüncü Futbol Ligi 3. Grup´ta oynanan maçta Afyonkarahisarspor, Beylerbeyispor’u 1-0’lık skorla devirdi. Afyonkarahisarsporlu taraftarlar, mor-beyazlı ekipten bundan sonraki maçlarda da galibiyet bekliyorlar

İkinci yarının ikinci galibiyetine Afyonkarahisarspor, dün Beylerbeyispor karşısında ulaştı. Şimşek lige tutunma umuduyla çıktığı yolda ne yazıkki haftalardır galip gelemiyordu. İkinci yarıda yalnızca Çarşambaspor maçını kazanan Şimşek, çalkantılı geçilen bir haftadan sonra Beylerbeyispor maçına çıktı. Rakibi karşısında iyi bir futbol sergileyen Şimşek, üç puana tek golle ulaştı. Müsabakadan önemli anlar ise şöyle:
4’üncü dakikada gelişen Afyonkarahisarspor atağında Beylerbeyi defans oyuncusu Samet Eker topu eza sahası içerisinde eliyle kesince Afyonkarahisarspor penaltı vuruşu kazandı. Ayhan şık bir vuruşla penaltı atışını gole çevirdi. 1-0
9’uncu dakikada kazanılan korner vuruşunda topla buluşan Afyonkarahisarspor Deniz ceza sahası içerisinde dönerek güzel bir vuruş yaptı, ancak top defanstan geri döndü.
İlk yarı Afyonkarahisarspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
47’nci dakikada Beylerbeyispor atağında Samet, ceza sahasına girer girmez sert vurdu. Top üstten auta çıktı.
65’inci dakikada Afyonkarahisarspor’un geliştirdiği ani atakta Tolga, rakiplerini geçerek ceza sahasına girdi. Arka direğe doğru koşu yapan İsmail’e yerden orta çıkartan Tolga’nın bu topuna İsmail gelişine çok sert vurdu ancak top yan ağlarda kaldı. Afyonkarahisarspor, mutlak bir gol pozisyonunu cömertçe harcadı.
67’nci dakikada Beylerbeyispor’un geliştirdiği atakta defanstan sıyrılan Anıl’ın şutunu Gökhan çelmeyi başardı.
70’inci dakikada Tolga rakiplerini geçerek ceza sahasına girdi. Tolga bomboş pozisyonda topa gelişigüzel vurunca top, yandan auta çıktı. Afyonkarahisarspor farkı açma şansını değerlendiremedi.
90+5’inci dakikada Beylerbeyispor’un kazandığı korner vuruşunda Ahmet ceza sahası içinde topa kafasıyla dokundu. Kaleye giden topu İlyas kafasıyla dokunarak çelmeyi başardı.
Müsabaka 1-0’lık Afyonkarahisarspor üstünlüğüyle sona erdi. Haberler ve fotoğraflar:
R. Hüseyin Biçer

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti