Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

112 personeli eğitimlere devam ediyor

Bu haberin fotoğrafı yok
112 personeli eğitimlere devam ediyor

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 112 personeline yönelik düzenlenen eğitimler sürüyor

112 personeline yönelik düzenlenen eğitimler kapsamında “4. Adlî Vakalarda Maddi Olgulara Yaklaşım” eğitimi ile “Erişkinlerde İleri Yaşam Desteği” eğitiminde 20 katılımcının eğitim alacağı ve eğitimlerin Perşembe günü sona ereceği bildirildi.
Eğitim programında katılımcılara hitaben konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici “Görev yaptığınız 112 biriminin önemini sizler de iyi biliyorsunuz. En acil vakalara, ilk ve en hızlı müdahale etmek gibi ağır sorumluluğunuz var. Ayrıca ilimizin kavşak noktasında bulunması nedeniyle acil durumlara müdahale etme bilgi ve becerinizin en üst seviyede olması gerekiyor. Bu eğitimlerle de sizin her türlü vakaya karşı hazır olmanızı sağlamak istiyoruz” dedi.
Son günlerde yaşanan üzücü olaylara da değinen Sağlık Müdürü Dr. Yemenici, “Bu terör eylemlerinde yaralananlara en kısa sürede, en doğru şekilde müdahale eden 112 ekiplerimiz can kayıplarının artmaması yönünde çaba sarf ediyorlar ki sizlerin önemi böylece bir kez daha ortaya çıkıyor. Bunları göz önüne alınca vazifenizin ne kadar mühim ve değerli olduğunu daha iyi anlamanız lazım” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti