Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2011’in ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Bu haberin fotoğrafı yok
2011'in ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Merkezi Kütahya’da olan ve Afyonkarahisar, Manisa, Kütahya ile Uşak illerini kapsayan “Zafer Kalkınma Ajansı” 2011 yılı birinci Yönetim Kurulu toplantısı Uşak’ta gerçekleştirildi

İl Özel İdaresi’ne ait ÖZ Merkez’de gerçekleştirilen toplantıya Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ile ZEKA Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantı Uşak Valisi Özdemir Çakacak’ın selamlama konuşmasıyla başladı. Vali Özdemir Çakacak, konuşmasında ilk kez ZEKA yönetim kurulu toplantısına katılan Afyonkarahisar ve Kütahya valilerine görevlerinde başarılar diledi.ZEKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisa Valisi Celalettin Güvenç ise konuşmasında 2011 yılı stratejik planı görüşeceklerini bildirdi. Vali Celalettin Güvenç şunları söyledi:
“Bugünkü toplantıda stratejik planı görüşeceğiz. Basın aracılıyla; sivil topluma, reel sektöre ve kamu kuruluşlarına proje çağrımızın devam ettiğini bir kez daha bildirmek istiyorum. 3 Şubat 18 Mart tarihleri arasında hazırlanacak projeleri ajansımıza bekliyoruz. 20 milyon TL’lik kaynağın projeleri hazırlanıyor.” ZEKA yönetim kurulu toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti