Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

400 dansçı Afyon sokaklarında – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
400 dansçı Afyon sokaklarında

Uluslararası Halk Oyunları Festivali Azerbaycan, Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Romanya ile ülkemizden Giresun, Samsun ve Afyonkarahisar Belediyesi Halk Oyunları ekiplerinin yer aldığı 400’e yakın dansçının katılımıyla başladı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Halk Oyunları Festivali kortej yürüyüşü ile başladı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen dansçılar ellerinde Türk Bayrakları ile kent merkezinde kortej yürüyüşüne katıldı.
Anıtpark önünden başlayan yürüyüşe Azerbaycan, Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Romanya ile ülkemizden Giresun, Samsun ve Afyonkarahisar Belediyesi Halk Oyunları ekiplerinin yer aldığı 400’e yakın dansçı katıldı. Bankalar Caddesi, Ambaryolu, Yeşilyol ve Ordu Bulvarı’ndan devam eden kortej yürüyüşü Anıtpark önünde sona erdi. Yürüyüş sırasında ülkelerinin yöresel danslarını sergileyen halk oyunları ekipleri, Afyonkarahisarlı vatandaşların büyük beğenisini topladı. Anıtpark önünde yine çeşitli gösteriler sunan ekipler yarın ve Cumartesi akşamı gösterilerine devam edecek. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti