• Haberler
  • Gündem
  • 5 Ayrı Noktada Eğitim İçin Tahsis Kararı! İşte Detaylar

5 Ayrı Noktada Eğitim İçin Tahsis Kararı! İşte Detaylar

Afyonkarahisar İGM'de şehrin eğitimine katkı veren çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda İl Özel İdaresine ait bazı mülkiyetlerin tahsisleri 'eğitim tahsis alanı' olarak meclisten geçti.

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Haziran ayı ikinci toplantısı Meclis Başkanı Mehmet Siper’in başkanlığında bugün sabah meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Açılış ve yoklamanın ardından gündem dışı konular okutularak rapor hazırlanması için ilgili komisyonlara gönderildi. Ardından ihtisas komisyonlarından gelen raporlar karara bağlandı.

5 Ayrı Noktada Eğitim İçin Tahsis Kararı! İşte Detaylar

Sinanpaşa İlçesi Güney Beldesi Orta Mahallesinde bulunan, mülkiyetinin 2.946.65 metrekaresi İl Özel İdaresine ait, 151 ada 121 parsel numaralı, taşınmazda bulunan İdare hissesinin "Eğitim Tesis Alanı" olarak kullanmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü adına tahsis edilmesini uygun gören aynı yöndeki raporlar kabul edildi. Buna göre tüm giderleri kendilerince karşılanmak üzere 20 yıl süre ile tahsis yapılacak.

Sinanpaşa ilçesi Ali Çetinkaya Mahallesinde bulunan, mülkiyeti İdareye ait olan 358 ada 177 parsel numaralı, taşınmazın, "Eğitim Tesis Alanı" olarak kullanmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü adına tüm giderleri kendilerince karşılanması şartıyla 20 yıl süre ile tahsisine oybirliği ile karar verildi.

Sinanpaşa ilçesi Ahmetpaşa Beldesinde bulunan, mülkiyeti İdareye ait 121 ada 1 parsel numaralı, taşınmazın. "Eğitim Tesis Alanı" olarak kullanmak üzere tüm giderleri kendilerince karşılanmak üzere 20 yıl süre ile Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü adına tahsisi oybirliği ile kabul edildi.

Sinanpaşa ilçesi Ali Çetinkaya Mahallesinde bulunan, mülkiyeti İdareye ait 157 ada 8 parsel numaralı, taşınmazın, "Eğitim Tesis Alanı" olarak kullanmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü adına 20 yıl süre ile tüm giderleri kendilerince karşılanmak şartıyla tahsisine karar verildi.
Sinanpaşa ilçesi Ali Çetinkaya Mahallesinde bulunan, mülkiyeti İdareye ait 284 ada 1 parsel numaralı, taşınmazın, "Eğitim Tesis Alanı" olarak kullanmak üzere tüm giderleri kendilerince karşılanmak üzere 20 yıl süre ile Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü adına tahsisi oybirliği ile kabul edildi.

Meclisin Haziran ayı 3’üncü birleşimi yarın sabah Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme