Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFİKAD Kitap Klübü Dr. Merenay’ı Konuk Etti

Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği (AFİKAD) Kitap Klubü tarafından Yazar Dr. Serra Menekay’ın “Dr. Elması” adlı kitabının söyleşi ve imza günü gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda bugün öğleden sonra saat 15.00’de başlayan programda Yazar Serra Menekay, okurlarıyla buluştu. Programa; AFİKAD Başkanı Samiye Hancıoğlu, yönetim kurulu üyeleri, okurlar katıldı.

“CUMHURİYETİN ÇOK YAKIŞTIĞI ÖZEL BİR KONUKLA BİRLİKTEYİZ”

Programın açış bölümünde konuşan AFİKAD Başkanı Samiye Hancıoğlu, Cumhuriyetimizin 100. yılında, cumhuriyet kadınları olarak “Cumhuriyet bize çok yakışıyor.” dediklerini hatırlatan Başkan Hancıoğlu, “Bugün cumhuriyetin çok yakıştığı çok özel bir konuğu misafir ediyoruz. ‘Geçmişi bilirseniz, bugünü anlarsınız ve yarını kurgularsınız.’ inancıyla okurlarını romanlarında tarihe yolculuk yaptıran değerli Yazar Dr. Serra Menekay’a söyleşi davetimizi kabul etme nezaketi gösterdiği için, tüm okurlar adına teşekkürlerimi sunarım. Sekiz yıldır üyelerimizle pek çok çalışma ve proje yapıyor, kendimizi geliştirmek üzere farklı etkinlikler gerçekleştiriyoruz. 2023 yılında AFİKAD olarak, yaşamın yoğun temposunda kendimize daha fazla zaman ayırmak için etkinliklerimize bir yenisini ekledik ve kitap okumanın keyfini paylaşacağımız Kitap Kulübümüzü hayata geçirdik. Descartes’ın, ‘İyi kitaplar okumak, geçmiş yüzyılların en iyi insanlarıyla sohbet etmek gibidir.’ sözünde belirttiği gibi her ay farklı bir kitap ile farklı çağlara, farklı topluluklara, sohbetlere misafir oluyoruz.” dedi.

AFİKAD Kitap Klübü Dr. Merenay’ı Konuk Etti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“SAYIN MERENAY’IN SÖYLEŞİSİ BİZLERİ HEYECANLANDIRDI”

AFİKAD Başkanı Samiye Hancıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Keyfini dostlarla paylaşacağımız Kitap Klubümüzün bu ayki kitap seçkisi Yazar Dr. Serra Menekay’ın “Doktor Elması” ve kitabımızın yazarı bugün aramızda. Kitap klubü buluşmasını Sayın Menekay ve siz değerli kitapseverlerle gerçekleştireceğimiz için oldukça heyecanlı ve mutluyuz. Değerli yazarımız Serra Menekay’a, derneğimizin kültürel etkinlik ve çalışmalarında daima yanımızda olan değerli Arkeolog Ahmet Levent Zeybek’e, tüm etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan AFİKAD dostlarına, her zaman heyecan, keyif ve özveriyle dernek çalışma ve etkinliklerinde görev alan değerli üyelerimize çok teşekkür ederim.” Söyleşi programı Arkeolog Ahmet Levent Zeybek’in moderatörlüğünde Yazar Dr. Serra Menekay’ın “Doktor Elması” kitabı üzerine konuşmasıyla devam etti. Söyleşi sonunda Menekay, kitaplarını okurları için imzaladı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti