Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ sağlık hizmetinde kaliteyi en üst noktaya taşımayı hedefliyor

AFSÜ Rektörü Prof. Dr.

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi’nde incelemelerde bulundu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Zafer Sağlık Külliyesinin farklı noktalarındaki yenileme ve inşaat çalışmaları devam ediyor. AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi tarafından kullanılan D Blokta incelemelerde bulundu. Rektör Okumuş’a incelemelerinde SUAM Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer, Başhekim Yardımcıları, hastane Müdürü ve Başhemşire eşlik etti.
D- Blok ameliyathanelerinde yürütülen tadilatlar ile ilgili AFSÜ SUAM Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer’den bilgi alan Prof. Dr. Okumuş, “Hastanemizde, sağlık hizmet sunumu kalitesini en üst noktaya taşımak için günün koşullarına uygun düzenlemeler yapmaya devam ediyoruz. Buradaki çalışmalar da planlamalarımız doğrultusunda tamamlanmak üzere. D Blok ameliyathaneleri inşallah en kısa sürede çok daha modern ve iyi şartlarda vatandaşlarımızın hizmetine yeniden sunulacaktır.” ifadelerini kullandı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti