Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon İHH ve SOÇEV protokol imzaladı

Afyonkarahisar Sosyal Çevre Derneği

Afyonkarahisar Sosyal Çevre Derneği (SOÇEV) ile Afyon İHH arasında işbirliği ortak protokolü imzalandı.

Afyon İHH İnsani Yardım Derneği ile Sosyal Çevre Derneği yöneticileri ortak faaliyet yürütmek için protokol imzaladılar.

YETİMLER İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Afyonkarahisar İnsani Yardım Derneği (Afyon İHH) ile Sosyal Çevre Derneği (SOÇEV) olarak ortak faaliyetler ve etkinlikler yapmak için Afyon İHH Başkanı Ramazan Kaya ve SOÇEV Genel Başkanı Dr.Yusuf Gökçe protokole imza koydular. İmza töreninde her iki derneğin yöneticileri de hazır bulundu. Afyon İHH Başkanı Ramazan Kaya, Afyon İHH’nın yürüttüğü ‘Yetim’ projesi ile SOÇEV’in, yürüttüğü ‘Yetim Mentörlük’ projesi ile birbirlerine destek vereceklerini açıkladı. İHH’nın 15 yaşına kadar maddi olarak desteklediği yetimlere SOÇEV’de mentörlük desteği vererek, bu desteği 15 yaşından sonra da mesleki mentörlük, üniversiteye hazırlık ve öğrencilik dönemi, iş edinme süreci ve aile kurma dönemlerini de kapsayacak şekilde devam ettirecek.

“ERDEMLİ İNSAN YETİŞMESİNE KATKI VERECEĞİZ”

Afyon İHL Dernek Başkanı Ramazan Kaya, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Afyonkarahisar ilimizde nerede bir yetim ve öksüz varsa tüm imkânlarımızla maddi ve manevi yanlarında olarak, tüm milletimiz ve insanlık için faydalı ve iyi insanların yetişmesi için çalışacağız. Bu vesile ile adalet ve hakça paylaşımın olduğu bir dünyanın kuruluşunda özellikle aranan erdemli insanların yetişmesine bir nebze de olsa katkı vereceğimiz için umutlu ve de mutluyuz. Protokolün her iki derneğe ve Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olmasını diliyoruz.” SOÇEV Genel Başkanı Dr. Yusuf Gökçe, şu ifadeleri kullandı: “SOÇEV olarak Afyon IHH ile tüm proje çalışmalarında destek ve işbirlıği içersinde olacağız.”

>> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti