Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon kültür dünyasına iki önemli katkı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından basımı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından basımı gerçekleştirilen “O bir Mevlevi Şah İsmail Özalp” ve “Afyonkarahisar Kültür Sözlüğü” adlı iki kitabın tanımı yapıldı

 

Afyonkarahisar Belediyesi’nin katkısıyla Arkeolog, Müzeci, Yazar Ahmet Semih Tulay tarafından kaleme alınan “Afyonkarahisar Kültür Sözlüğü genişletilmiş 2. Baskısı” ve Uzman Yusuf İlgar ile Eğitimci Nurhan Çınar tarafından hazırlanan “O Bir Mevlevi Şah İsmail Özalp’in hayatı, edebi şahsiyeti ve eserlerinin” yer aldığı kitap, okuyucuların beğenisine sunuldu.
ZEYBEK: ESERLER ŞEHRİN DEĞERİNE DEĞER KATACAK
Her iki değerli eserin tanıtımı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve yazarların katılımı ile gerçekleştirildi. Eserleri kitapseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Zeybek, “Uzman Yusuf İlgar ve Eğitimci Nurhan Çınar hocamızla iş birliği halinde hazırladığı Afyonkarahisarlılar’ın yakından tanıdığı “O Bir Mevlevi Şah İsmail Özalp’in hayatı, edebi şahsiyeti ve eserlerinin yer aldığı eseri derleyerek Kültür Müdürlüğümüze teslim etti. Bir diğer eserimiz Yazar Ahmet Semih Tulay Hocamızın uzun uğraşlar neticesinde Afyonkarahisar Kültür Sözlüğü’nün genişletilmiş 2. Baskısını halkımızın beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu eserler Afyonumuzun değerlerine değer katacağına yürekten inanıyorum. Emeği geçen tüm yazarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Uzman Yusuf İlgar, Eğitimci Nurhan Çınar ve Arkeolog, Yazar Ahmet Semih Tulay ise desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti