Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon merkezde icradan daire satılacak

Afyonkarahisar il merkezinde icradan

Afyonkarahisar il merkezinde icradan yüz metrekare 3+1 daire satılacak.

 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Afyonkarahisar İli Zafer mah. 147 ada 4 nolu 548 metrekare yüzölçümlü parselde bodrumu olan zemin 1,2,3 katlı karkas apartman ve arsası olarak inşa edilmiş binanın ikinci katında (7) B. Bölüm nolu 13440 / 115200 arsa paylı, mesken niteliğindeki bağımsız bölümde, Ahmet kızı Sabiha Çelik tam hisse malikidir. Beyan AT27.09.2007 tarih ve 13295 yevmiye ile yabancıların taşınmaz ve sınırlı Ayni Hak Edinimlerinin Kısıtlanması. Beyan: AT3402 Sayılı Kanunun Ek 1. maddesi uygulamasına tabidir. İpotek: AFJET Afyon Jeotermal Elektrik Üretim Tesisleri Turizm San ve Tic. A.Ş’ye ipoteklidir. Gayrimenkulün Adresi: Zafer Mahallesi Cihangir Sokak Çelik Apartmanı No: 8 Kat 2 /7 Afyonkarahisar’dır.  Parselin İmar Durumu: Afyonkarahisar Belediye Başkanlığının 8 Ekim 2020 tarih ve 21265 sayılı yazısında, söz konusu taşınmazın konut alanında kalmakta olup ayrık nizam 4 kat yüzde 40 inşaat müsaadelidir. İnceleme: Betonarme karkas yapı sisteminde asansörlü olarak inşa edilen doğalgazlı binanın 2. katındaki yola cepheli mesken; Yapı kullanma izin belgesine göre 9 yıllık 100,50 metrekaredir.  Giriş kapısı çelik kapıdır. Üç oda 1 salon ( 3+1), antre, hol, mutfak, banyo, tuvalet mahallinden oluşmaktadır.  İç kapıların ahşap mobilya kapı, pencerelerin ise ahşap görünümlü pvc doğramadır.

Antre, koridor ve mutfak zeminleri ile banyo ve tuvalet zemini seramik kaplamadır. Yine banyo ve tuvalet duvarları fayans kaplıdır. Mutfakta mermerit tezgâh, alt üst lake kapaklı mutfak dolapları vardır. Banyoda duşa kabin, klozet, dolaplı lavabo mevcuttur. Salon ve odaların zeminleri ahşap laminant parke kaplıdır. Salon ve oturma odası kâğıt kaplamalı, diğer mahallerin tamamı alçı sıva üzeri boyalıdır.  Tavanlar kartonpiyer kaplamadır.  Antrede yerine uygun cam kapalı gömme vestiyer mevcuttur.

Ebeveyn yatak odasındaki balkon pvc doğrama camekân ile kapatılmıştır. Yine ebeveyn odasında yerine uygun dolap mevcuttur. Doğalgazlı meskenin elektrik ve suyu mevcut olup halen kullanımdadır. Düzgün bir topoğrafik yapıdaki Zafer Mahallesi Cihangir Sokağına cepheli olan taşınmaz, her semte ulaşımın otobüs ve minibüslerle sağlanmaktadır. Adnan Menderese Bulvarına 6 metredir. DSİ 183 Şube Müdürlüğüne, Kocatepe İlkokulu ve Anadolu Lisesine, Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ana çocuk Sağlığı ve 3 Nolu Aile Sağlık Hekimliğine yakın konumdadır. Şehir merkezine yürüme mesafesindedir. Dairenin ilk satışı Afyonkarahisar Adliyesi 1. kat Mezat Salonu’nda 14 Eylül 2021 tarihinde 11.00-11.05 saatleri arasında yapılacak. Daire satılamazsa ikinci satış aynı yer ve saatte 15 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti