Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon vergisini veren bir il

Her yıl Şubat ayının
Afyon vergisini veren bir il

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri başladı. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi vermek amacıyla Defterdar Vekili Murat Toy ve beraberindeki heyet tarafından Vali Mustafa Tutulmaz’a ziyarette bulunuldu.
KENTİN GELİRLERİ VE GİDERLERİ DENGELİ
Defterdarlık Daire Müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında Defterdar Vekili Murat Toy, Vali Mustafa Tutulmaz’a 22 Şubat-28 Şubat 2018 tarihleri arasında kutlanacak olan 29. Vergi Haftası etkinlikleri hakkında detaylı bilgiler verdi.
29. Vergi Haftası’nın ülkemiz ve ilimiz için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar’ın gelirleri ve giderleri itibariyle dengeli bir il olduğunu belirtti.
VERGİNİN ÖNEMİ BÜYÜK
Afyonkarahisar’ın vergisini veren bir il olduğunu dile getiren Vali Tutulmaz, bugünkü güçlü Türkiye’nin oluşmasında vergilerin öneminin büyük olduğuna dikkat çekerek, tüm illerde olduğu gibi vergilerini zamanında ödeyerek ülkemizin yanı sıra Afyonkarahisar’ın da kalkınmasında emeği olan tüm vergi mükellefleri ile Defterdarlık yönetici ve çalışanlarının Vergi Haftası’nı kutladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti