Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’a ikinci spor lisesi yapılacak

Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulanan
Afyon’a ikinci spor lisesi yapılacak

Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulanan D4 Nolu Saha’da önceki gün akşam saatlerinde oynanan futbol maçında AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Nadir Güzbey, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve Üyeleri ve Spor Basını mensupları katıldı. Maçta ilk golü Başkan Ethem Karahan kaydederek takımını öne geçirdi. İlk yarının son anlarında Spor Basını Mustafa Kılınç ile eşitliği sağlasa da ilk yarıyı 2-1 Zeybek’in takımı önde tamamladı.
SPOR BASINI İKİNCİ
YARIDA OYUNA BAŞLADI
İkinci yarıda oyuna golle başlayan ve eşitliği sağlayan Spor Basını oldu. Spor Basını’ndan ikinci yarıda tam 12 gol gelirken Zeybek’in de 4 gol attığı maçta takımdan ise toplamda 7 golle cevap geldi. Maçın sonunda 13-9 kaybeden AK Parti Gençlik Kolları rövanş isterken Spor Basını her zaman maç yapmaya müsait olduğunun altını çizdi.
Maçtan sonra; maça katılanlar Özsüt’te bir araya gelerek hem spor hem de siyaset üzerine sohbet etti.
“MAĞLUP OLMUŞ OLSAK DA KAZANAN DOSTLUK OLDU”
Maçta kaybetmelerine rağmen dostluğun kazandığına dikkat çeken AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, “Basın mensubu ağabeylerimizle güzel bir dostluk maçı gerçekleştirdik. Biz gençlik kolları olarak bu maçtan çok keyif aldık. Ne kadar mağlup olmuş olsak da kazanan dostluk oldu diyoruz. Bu güzel organizasyon için TSYD Başkanı Nadir Güzbey’e ve teşriflerinden dolayı Belediye Başkan Adayımız Mehmet Zeybek’e çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte de bu tür sosyal aktivitelerimiz ve sosyal organizasyonlar hız kesmeden devam edecek. Ben bütün basın mensubu ağabeylerime, arkadaşlarıma ve Gençlik Kolları’ndan teşrif eden yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.  
“AMACIMIZ AFYON’UN
SPORUYLA, TURİZMİYLE VE LEZZETİYLE ANILMASI”
Afyonkarahisar’ın her platformda sporuyla turizmiyle ve lezzetle anılması amacıyla hareket ettiklerini söyleyen Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Nadir Güzbey, “AK Parti Belediye Başkan Adayımız Mehmet Zeybek ve AK Parti Gençlik Kolları ile beraber bir dostluk maçı yaptık. Tabi dostluk maçımızdan sonra bir araya geldik ve burada sporla ilgili önümüzdeki günlerde inşallah Belediye Başkanımızda makamına oturduğu günden itibaren sporla ilgili olabilecek katkılarını, projelerini konuştuk. AK Parti’nin bir geleneği var, bir alışkanlığı var, vaatler üzerine değil, tesislerin açılışıyla, hizmete girdiğinde bunları halkımızla paylaşıyor. Bugün içinde bulunduğumuz spor kompleksimiz biliyorsunuz ki AK Parti döneminde yapıldı. Kapalı spor salonundan diğer spor tesislerine kadar sayın başkanın da il başkanlığı döneminde başlamış projeler var. Kendisiyle bir çok dosyayı ir çok projeyi konuştuk. Hepsine vakıf, hepsini yakından biliyor, takip ediyor, inşallah 1 Nisan itibariyle onları da yakından takip edeceğini bize kendisi de söyledi. Amacımız Afyon’un sporuyla, turizmiyle, lezzetiyle, anılması, Afyon’u bir adım daha ileriye götürmek. Bizde tüm basın mensupları olarak Afyon için her zaman birlik ve beraberliğimize devam edeceğiz. Kendisine de bu çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Ama sahada da şunu gördük ki sayın başkan hat-trick yaptı, enerjisi hiç durmuyor maşallah. Kendisine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
“BAKANIMIZDAN SÖZ ALDIK”
Afyonkarahisar için devam eden ve yeni yapılacak projeler için Gençlik ve Spor Bakanı’ndan sözler alındığını söyleyen AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Bende sizlere teşekkür ediyorum. TSYD Başkanımız biraz övücü bir konuşma yaptı. Hat-trick değil de Allah razı olsun kalecimizin azizliği ile bazı golleri attık. TSYD Başkanımızın ifade ettiği gibi AK Parti olarak spora, sporcuya gerekli önemi veriyoruz. Adaylığımız açıklandıktan sonra Sayın Bakanımız, Gençlik ve Spor Bakanımız ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı’ndan bir randevu talep etti. Benim de katılmamı istediler, gittiğimiz de Gençlik ve Spor Bakanımızdan aldığımız bazı müjdeler vardı. Sahipata Mahallesi’nde yapılan, yarım kalan spor salonunu kendisine ilettiğimiz de burayı tamamlama sözü verdi. Yine spor tesislerimizin daha faal kullanılabilmesi için bir spor lisesinin yapılıp açılması sözünü verdi. Kendisine bir spor lisesi olduğunu hatırlatmamız üzerine biz tesislerin içinde ve tesislerin daha faal kullanılmasını istediklerini söylediler. Yine mevcut stadımızın çimlerinin bozuk olduğunu söylediğimizde çimleri yenileme sözü verdi. Afyon’da 4 veya 5 okula da yeniden sıfır spor salonu yapma sözü verdi. İnşallah önümüzdeki günlerde Gençlik ve Spor Bakanımızı Afyon’a davet ederek Afyon’daki eksikleri, sizlerle birlikte tespit edip, kendisine ileteceğiz. O konunun da takipçisi olacağız. Yeni dönemde de Allah nasip ederse inşallah yine dostane ilişkiler çerçevesinde yapılması gereken ne ise yapmayı taahhüt ediyoruz. Sayın Bakanımızın her ortamda ifade ettiği Kumalar Bölgesine yapılacak kayak merkezi ile de yöne dönemde inşallah bunun takipçisi olacağız. Afyon’a kazandırmaya gayret edeceğiz.” ifadesine yer verdi.  Açıklamaların ardından yine Spor Basını ile AK Parti Gençlik Kolları kısa sürede karşı karşıya geleceği söylendi. >> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti