Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’da adil bir kentsel dönüşüm yapılmalı”

Yeniden Refah Partisi Genel

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe, Afyonkarahisar’da adil bir kentsel dönüşüm projesinin yapılmasını arzu ettiklerini açıkladı

 

Yeniden Refah Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Bayram Sakartepe dün sabah partide basın toplantısı düzenledi. Aslen Afyonkarahisar’ın Emirdağ İlçesi’nden olduğunu belirten Sakartepe, memleketinde bulunmaktan memnun olduğunu söyledi.
“KENTSEL DÖNÜŞÜMDE VATANDAŞ MENFAATİ ESAS ALINMALI”
Bayram Sakartepe, Afyonkarahisar’da Mısri Mahallesi’de başlatılacak olan kentsel dönüşüm projesinin adil şekilde gerçekleştirilmesi gerektiğini belirterek şunları kaydetti: “Türkiye’de geçmeyen tehlike depremdir. Afyonumuz aktif deprem fayları üzerindedir. Bir an önce kentsel dönüşümün yapılması lazımdır. Fakat bu kentsel dönüşüm yapılırken geçmeyen tehlike depreme karşı maalesef geçmişte bazı illerde ki uygulamaları gördük. Kentsel dönüşüm yerine ‘rantsal dönüşüm’ yapılıyor. Yeniden Refah Partisi olarak biz rantsal dönüşüme karşıyız. Halkın emeğini, malını göz önüne alarak hakkaniyetli bir planlama yapılması yanındayız. Kentsel dönüşüm yapılırken bu nedenle hemşehrilerimizin menfaatleri önceliklenmelidir. Afyon’da da adil güzel bir kentsel dönüşümün yapılmasını arzu ediyoruz.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti