Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da “Hayır Çarşısı” Dualarla Açıldı

Afyonkarahisar Müftülüğü ve Türk Diyanet Vakfı tarafından Gazze’deki Müslümanlar yararına hazırlanan Hayır Çarşısı bugün sabah dualarla açıldı.

Afyonkarahisar Müftülüğü ve Türk

Hayır Çarşısı açılışında; Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Müftü Yardımcıları Ayşegül Müftüoğlu Kurt, Harun Yılmaz, din adamları, hayırseverler ve vatandaşlar hazır bulundu.

Afyon’da “Hayır Çarşısı” Dualarla Açıldı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“HAYIR ÇARŞIMIZ BEREKETLİ OLSUN”

Zafer Meydanı’nda bugün sabah açılan ve akşam saatlerine kadar faaliyet gösterecek olan Hayır Çarşısı’nda Kuran Kursları öğrencileri, kurs öğreticileri, Türk Diyanet Vakfı Gönüllüleri, din adamları ev yapımı gıdalar, el işleri satışından elde edilecek gelirleri Gazze’ye göndermek üzere bulunuyorlar. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış töreninde konuşan İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan Hayır Çarşısı organizasyonundan elde edilecek gelirin Gazze yararına kullanılacağını belirtti. Müftü İmamoğlu, “Malum olduğu üzere üç aydır terörist İsrail devleti tarafından Gazze ve Filistin bölgesinin işgali altındadır. Gazze’deki kardeşlerimizin zor durumda olduğunu görüyor, televizyonlarda izliyoruz. Bizlerde bu vesileyle bir nebze de olsa çorbada tuzumuz olsun istiyoruz.  Hayır Çarşımızdan elde edeceğimiz geliri Allah nasip ederse Gazze’deki kardeşlerimize Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla göndermiş olacağız. Hayır Çarşısı organizasyonunda emeği geçenlere bu vesile ile teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun diyorum. Hayır Çarşımız inşallah bereketli olur.” dedi.

Afyon’da “Hayır Çarşısı” Dualarla Açıldı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“HAYIR ÇARŞISI HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal, Hayır Çarşısı açılışında yaptığı konuşmada zalimce insanlık dışı davranışların dünyanın değişik coğrafyalarında süre geldiğini zulme karşı boykotlarla, yardımlarla elden gelenin yapıldığını belirtti. Dal, şöyle konuştu: “Tüm insanların insanlık dışı muameleye, zulme maruz kalmamaları gerekir. Gazze’deki Müslümanlara yardım için düzenlenen Hayır Çarşısı için Afyonkarahisar Müftülüğü’nün değerli çalışanlarına, Kur’an Kursu öğrencilerine, Kur’an Kursu öğreticilerimize, Vaizlerimize, katkıları olan herkese bu vesileyle teşekkür ediyorum. Hayır Çarşısı’ndan gelecek olan gelirin bir nebze de olsa Gazze’deki insanlık için faydalı olmasını diliyoruz. Hayır Çarşısı hayırlara vesile olsun.” Hayır Çarşısı açılış kurdelesi kesiminin ardından İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal Filistin bayrağı resmedilen pastayı birlikte keserek stantları gezdiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti