Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisar eğitimde Türkiye ortalamasının üzerine çıkacak”

Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü

Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret eden AK Parti milletvekili Dr. Hasan Arslan, Hükümetin eğitim yatırımlarını önemseyerek, her yıl bütçeden en büyük payı eğitime ayırdığını belirtti. Arslan, Afyonkarahisar’ın Türkiye ortalamasının üzerine çıkaracağını kaydetti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İl Başkan Yardımcısı Talha Hüseyin Akkaya’da katıldı.

“AFYONKARAHİSAR’IN EĞİTİM PERFORMANSI GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR”

Burada bir açıklama yapan Dr. Arslan, Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile Afyonkarahisar’da eğitimin güncel durumu görüştüklerini dile getirerek,  “Şu an için Milli Eğitim de ilimiz genelinde yıkım ve güçlendirme yatırımları sürüyor. Buradaki yatırımların 62’si yık yap, toplamda 130 yatırım var. Ziyaretimizde ilimizin başarı seviyesini de değerlendirdik. Gün geçtikçe performansı artan eğitim camiamız, bunu inşallah başarı tablolarına da yansıtarak Türkiye ortalamasının üzerine çıkaracaktır. Hükümetimiz eğitim yatırımlarını önemseyerek gelenek olduğu üzere her yıl bütçeden en büyük payı yine eğitime ayırmış ve böylelikle eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğunu vurgulamıştır. İnşallah tez vakitte neticelerini alacağımız bu yatırımlarımız ilimize yansımalarını göreceğiz.” dedi. >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti