Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisar lobisini güçlendirmeliyiz”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Ankara’daki Afyonkarahisar lobisinin güçlenmesi gerektiğini söyledi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve Cemiyet yöneticilerini TBMM’deki makam odasında kabul etti.

Afyonkarahisar’da Vali Hanım’ın öncülüğünde düzenlenen toplantıda Afyonspor’daki yönetim sıkıntılarını çözdüklerini belirten MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Afyonspor problemini çözdük. 11 milyon 600 bin TL borç var. Yeni Başkanımız ve yönetim bu borcu kendileri karşılayacak.Dün bir isim daha geldi, onu da yönetime dahil ettik. Dediklerini yaparlarsa eğer Afyonspor için ek kaynağa gerek kalmayacak. Afyon’un futbol takımları açısından bir kamp merkezi olması 5 yıl önce benim başlattığım bir çalışma idi. Bugün amacına ulaşmış olmasını görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Samet Aybaba bana bunu önermişti. Otellerin sahipleri birer saha yapsınlar ve bu sahalar onlara zimmetli olsun demiştik. En büyük kazancı otellerimiz sağlayacak sonuçta. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek sağolsunlar bu konuyla ilgilendiler ve sonuçta 81 takım Afyon’a kamp için geldi o dönem. Ben o zaman hepsine de teşekkür mektubu yazdım. Yeniden Afyon’a davet ettim bu kulüplerimizi. Bu yıl gelen kulüp sayının daha da arttığını görüyor ve mutlu oluyoruz” dedi.

Ankara’da “Afyonkarahisar lobisi”nin zayıf olduğunu dile getiren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Bürokraside Afyon’un etkisini artırmamız lazım. Bu amaçla Afyonlular Derneğimizin faaliyetlerini rahatlatmak için kamu yararına dernek olmasını sağladık. Mesela yeni atanan Tarım Bakanlığı Bakan Yardımcısı Bolvadinli hemşehrimiz Fatih Bağcı aynı zamanda Nihat Hatipoğlu hocanın da damadıdır. Bürokraside Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin sayısını artırmamız, onlarla ilimizin bağlantısını güçlendirmemiz gerekir” dedi.

“İTTİFAK RUHUNU KORUMAK ÖNEMLİ”

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili görüşleri sorulan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Seçimi biz kazanacağız. 3-4 aday adayımız var. Henüz ittifakla ilgili olarak MHP Genel Merkezimiz bir karar almış değil. Şimdilik, Büyükşehirlerde Cumhur İttifakı olarak seçime girme durumu söz konusu. Diğer illerde kendi adaylarımızı çıkarmamız söz konusu. Bu durumun nasıl olacağı henüz kesin belli değil. İttifak da olabilir, kendimiz de girebiliriz. Cumhur İttifakı’nın manasını tam manasıyla hepimiz anlayıp özümseyebilsek, bunun gereklerini ortaya koyabilsek çok daha faydalı işler yapılabilecek” dedi.>> Dilek ÇETİNKAYA’nın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti