Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyonkarahisar Milli Görüş belediyeciliği ile şaha kalkacak”

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar
“Afyonkarahisar Milli Görüş belediyeciliği ile şaha kalkacak”

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu, dün öğleden sonra partide basın toplantısı düzenleyerek projeleri hakkında bilgi verdi. Uğurlu, geride kalan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak toplantıda hazır bulunan basın mensubu hanımlara SP Kadın Kolları Başkanı Hanife Zengin ile birlikte çiçek verdi. Uğurlu, İstiklal Marşı’nın kabul yıldönümü ile sağlık çalışanlarının yaklaşan 14 Mart Tıp Bayramı’nı da kutladı.
“ENGELSİZ KAFELER AÇILACAK”
“Dürüst Olmak Gerekirse” sloganıyla konuşmasına başlayan SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu, önce ki basın toplantılarını hatırlatarak, “Malum her hafta basın toplantısı tertipliyoruz. Bu toplantımızda da gerçekçi ayakları yere basan, boş vaatlerden öte ‘Yaşanabilir bir Afyonkarahisar’ için projelerimizi açıklayacağız. Bu hafta; Şehir Planlama ve İmar Çalışmaları, engelli, genç ve hanım kardeşlerimizle ilgili projeler açıklayacağız. Engellilerimize özel olarak, Engelsiz Afyonkarahisar Masası oluşturacağız. Belediyemiz bünyesinde oluşturulacak ve engelli vatandaşların rahatsız olduğu aksaklıkları gidermeyi amaçlayan bir masa oluşturacağız. Sadece engelli vatandaşlarımızın çalıştığı ve gelirinin tamamı Afyonkarahisarlı engelliler için kullanılacak olan Engelsiz Kafeler Projesi hayata geçirilecek. Engellilerimize indirim ve muafiyet projesini uygulayacağız.” dedi.
“PROJELERDE HANIMLAR UNUTULMADI”
Gençlere yönelik projeler kapsamında Gençlik Meclisi Projesinden söz eden Uğurlu, gençlik meclisi çalışmaları yapacaklarını, Gençlik Biriminin bizzat Belediye Başkanı tarafından yönetileceğini söyledi. Ücretsiz Wi-Fi’nin yaygınlaştırılacağını kaydeden Uğurlu, “Gençlerin istihdamına olanak sağlayacak Ücretsiz Kariyer Danışmanlığı Projemiz doğrultusunda çalışmalar yürüteceğiz. Ücretsiz Mahalle Spor ve Oyun Merkezleri Projemiz yanında hanımlarımıza özel çalışmalarımız olacak. Bunlar; Hanımlar Meclisi Projemiz, El İşi, Göz Nuru Mağazalar Projemiz, Sanat ve Meslek Eğitim Projemizdir. Yeni Nesil Alt Yapı Oluşumu ile su, kanalizasyon, elektrik hatlarının tek kanaldan ve arıza durumlarında ulaşılabilir şekilde düzenleyeceğiz. Konut Kooperatiflerini Destekleme Projesi ile düzenli ve imarlı şehirleşmeyi gerçekleştirmek ve kaçak yapılaşmaya meydan vermemek için bütün alt yapı hizmetlerine sahip konut alanları oluşturacağız. Afyonkarahisar Milli Görüş Belediyeciliği ile şaha kalkacak.” diye konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti