Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da ilk olacak: Bilim Merkezi için ilk adım atıldı

Afyonkarahisar Belediyesi, TÜBİTAK ile

Afyonkarahisar Belediyesi, TÜBİTAK ile iş birliği ile şehre Bilim Merkezi kuracak

 

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim ve Toplum Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Bekir Çengelçi’yi Ankara’da ziyaret eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kenti her alanda geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
“BİLİM VE TEKNOLOJİDE ÖRNEK OLMAYI HEDEFLİYORUZ”
Afyonkarahisar’da ilk olacak bu projenin hayata geçmesiyle birlikte kurulacak merkez ile bilim ve teknolojide de örnek olmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Zeybek, “Bu bilim merkezi başta gençlerimize, çocuklarımıza ve Afyonkarahisar’da yaşayan herkese farklı bir ufuk açacak, temel oluşturacak.” dedi.
“BİLİM MERKEZİ
AFYON’DA UFUK AÇACAK”
Projeyi TÜBİTAK ile iş birliği halinde hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirten Zeybek, “TÜBİTAK’la iş birliği yapmak çok önemli. TÜBİTAK, bilim çalışmalarıyla güven veren ve takdir toplayan bir kurumumuz. Sağolsun Bilim ve Toplum Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Bekir Çengelçi’yi ziyaret ettik. Bizlerle yakından ilgilendi. Projemize destek olacaklarını ifade ettiler. İnşallah bu bilim merkezimiz de aynı doğrultuda Afyonkarahisar’ımızda güzel bir ufuk açacaktır ve geleceğimize de katkı sağlayacağından şüphem yoktur.” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti