Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonspor’da İnegöl maçı nedeniyle PFDK’ya sevk oldu

Hes İlaç Afyonspor ligin

Hes İlaç Afyonspor ligin 32. hafta maçında Anagold 24Erzincanspor’a konuk olacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Afyonspor, İnegöl maçından dolayı da PFDK’ya sevk edildi

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor ligin 32. haftasında deplasmanda Anagold 24Erzincanspor’a konuk olacak. Maçın hazırlıklarına hafta başına başlayan Afyonspor, 15 Nisan Cumartesi günü oynayacağı maçı kazanmak istiyor. Maçın hazırlıklarında İnegöl maçında yapılan hataları gösteren Teknik Adam Koray Palaz, futbolcuların hatalarını gidermelerine yardımcı oldu.
AFYONSPOR PFDK’YA SEVK EDİLDİ
Hes İlaç Afyonspor, 9 Nisan’da İnegölspor’u konuk ettiği maçta “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca, “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Yayın Talimatı’nın 14/2 maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verildi.
İNEGÖL DE PFDK’DA
Afyonspor’a konuk olan İnegölspor ise aynı maçta “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti