Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’un 7 ilçesi için özel yatırım ve istihdam avantajı

AK Parti Milletvekili İbrahim

AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven 7 ilçenin yatırım ve istihdam konusunda özel avantajlara sahip olacağını açıkladı

 

TBMM Hükümlü ve Tutuklu Hakları Komisyonu Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Afyonkarahisar’ın 7 ilçesinin yatırım ve istihdam konusunda özel teşviklere tabi olacağını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Afyonkarahisar ve ilçelerini kalkındırmak adına yapılan desteklere bir yenisini daha ekledikerini belirten Yurdunuseven, “Bayat, Çobanlar, Evciler, Hocalar, İhsaniye, Kızılören, Sinanpaşa ilçelerimiz ilçe bazlı teşvik sistemine dâhil edildi” dedi.
Afyonkarahisar’ın topyekün kalkınmasını sağlayacak bu destek modeli ile elde edilen avantajları anlatan Yurdunuseven şunları söyledi:
“Yapılacak yatırımlar, toplam yatırım tutarının % 50’si oranında vergilerini % 90 indirimli ödeyecek. SGK İşveren Hissesi desteklerinden 10 yıl boyunca yararlanma hakkı verilecek. Yatırımın finansmanında 7 puanlık faiz indiriminden yararlanma imkânı sunulacak. 100 kişiye istihdam yaratacak bir yatırıma 10 yıl sonunda minimum 13 milyon TL devlet desteği sağlanacaktır.”
>> Esra KÜÇÜKKURT’un haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti