Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AGC Başkanı Akar’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akar, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etti.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen İsmail Akar’a tebrik ziyaretleri sürüyor. İlk olarak Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir, AGC Başkanı İsmail Akar’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. İl Müdürü Demir’e OEDAŞ Kurumsal İletişim Yöneticisi Esat Tayfur İnay, Afyonkarahisar Kurumsal İletişim Uzmanı Aslı Karcı, İstanbul halkla İlişkiler Ajansı Sorumlusu Necla Yılmaz da eşlik etti.

KUMARTAŞLI VE YÖNETİMİNDEN AKAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri de AGC Başkanı İsmail Akar’ı ziyaret etti. Kumartaşlı, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Karadirek, Süleyman Üye, Muammer Korkusuz, Tuncay Esenlik, Hasan Karadeniz, Ahmet Güngör, Fatih Çiğiltepe, Abdullah Acar, Fuat Saral’la birlikte AGC Başkanı İsmail Akar’a görevinde başarılar diledi.

AGC Başkanı Akar’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KIZILAY’ BAŞKANI VE YÖNETİMİNDEN  AKAR’A TEBRİK ZİYARETİ

Türkiye Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi İl Merkezi Başkanı Mehmet Yakın ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akar’ı ziyaret ederek tebrik etti, görevinde başarılar diledi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Mehmet Yakın’a Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Fadime Akar, Yaman Şenol, Mustafa Üngör ve İl Şube Yöneticisi Ali Özer de eşlik etti.

AGC Başkanı Akar’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziyaretlerde Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Dilek, Ömer Elçi, Faruk Kılınç, Mahmut Emin Birliktir de hazır bulundu.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti