Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AGD Afyonkarahisar Valisine sahip çıktı

Bu haberin fotoğrafı yok
AGD Afyonkarahisar Valisine sahip çıktı

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, içki yasağı konusunda Vali İrfan Balkanlıoğlu’na sahip çıktı

Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından açıklanan içki yasağının yaygın medya tarafından çarpıtılarak yayınlandığına işaret edilen açıklamada, kamu yararına olan her konuya AGD olarak destek verecekleri bildirildi.
Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Geçtiğimiz hafta içersinde Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu tarafından, yönetmelikte bulunmasına rağmen uygulama safhasına geçilen “içki satışı ve kullanımıyla ilgili” genelge ulusal basın tarafından farklı mecralara çekilerek Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu gereksiz yere yıpratılmaya çalışılmaktadır. Bizler yerel gazeteciler olarak kamuoyunu yanlış bilgilendiren ve Afyonkarahisar’a hiç gelmediği halde hıdırlık mevkisinde yaşanan bazı muzdarip olayları bilmeden haber yapıp manşet atan meslektaşlarımızı dikkatli olmaya davet ediyoruz. AGD olarak Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu bu uygulamasına tam destek veriyor. Yapılacak çalışmalardan sonra basınımızda 3’cü sayfa da veya 5’ci sayfalarda Afyonkarahisarımızın isminin gündeme gelmesini istemiyoruz. Bu sebeple Sayın Balkanlıoğlu’nu destekliyor ve üzerimize düşen görevi deklare ederek tüm sivil toplum örgütlerini de bu dayanışmaya davet ediyoruz.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti