Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AGÜYAD eğitim toplantılarına başladı – Kocatepe Gazetesi

Geçtiğimiz hafta sonu kent
AGÜYAD eğitim toplantılarına başladı

Geçtiğimiz hafta sonu kent merkezindeki bir otelde gerçekleştirilen çalışmaya gazeteci ve yerel sivil toplum kuruluşu ile dernek temsilcileri davet edildi.
Proje koordinatörü Fatma Durgu, proje faaliyetleri kapsamında daha önceki açıklamalarla basında sık sık bahsi geçen anket çalışmalarının sona ermesi ve animasyon videolarınında hazır olması ile birlikte eğitim çalışmalarının başladığını belirtti.
Hazine Müsteşarlığı, Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından finanse edilen “Yolsuzluğun Önlenmesi ve Etiğin Teşviki Hibe Programı” kapsamında Afyonkarahisar Güzel Yarınlar Derneği ve Aktif Toplum Alternatif Gelecek Derneği ortaklığında yürütülen “Raising Awareness of Local NGOs and Media About Corruption and Ethics in Turkey” (Türkiye’deki Yerel STK’ların ve Medya Çalışanlarının Yolsuzluk ve Etik Hakkında Bilinçlendirilmesi) isimli projenin diğer eğitimleri Türkiye genelinde belirlenen diğer şehirlerdeki gazeteci ve yerel sivil toplum örgütü temsilcileriyle devam edecek. Projede bu eğitimleri alan gazeteci ve dernek temsilcilerinden oluşan ulusal bir ağ kurulması hedeflenirken, ülkedeki yolsuzluğun önlenmesine yönelik çabaların yerele yayılması amaçlanıyor. Videoların Türkçe-İngilizce İşitme ve Görme Engelliler için ayrı ayrı hazırlandığını belirten Fatma Durgu, eğitimde bulunan STK temsilcilerine katkılarından dolayı teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti