Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aile İçi İletişimde Anne Baba Rol Model

Türk PDR Derneği İl Temsilcilsici Dr. Pedagog Emrah Şenbabaoğlu, aile içi iletişimde çocukların doğru ve yanlış alışkanlıkları kazanmasında anne ve babaların rol model olduklarına dikkat çekti. 

Türk PDR Derneği İl

Türk PDR Derneği İl Temsilcilsici Dr. Pedagog Emrah Şenbabaoğlu, Afyonkarahisar Pedagoji Merkezi olarak Kadaifçioğlu İlkokulunda velilere yönelik “Aile İçi İletişim” konulu seminer verdi.

Seminere yoğun katılım gözlenirken Dr. Pedagog Emrah Şenbabaoğlu, konuşmasında aile içi iletişimdeki ince noktalara ve ailedeki anne baba rollerine değindi. Bir evde kitap okunması halinde o evde yaşayan çocuklardan kitap okumalarının beklenmemesi gerektiğini belirten Dr. Şenbabaoğlu, evebeynlerin sürekli telefon kullanan kişiler olmaları halinde de çocuklarda dijital bağımlılığın kaçınılmaz olduğu örneğini verdi. Soruları yanıtlayan Şenbabaoğlu, süreçlerde Psikolojik Danışmanların, Pedagogların, Psikologların önemine dikkat çekti. Afyonkarahisar merkezde 300 öğrenci sayısına ulaşılamadığı için okullarda Psikolojik Danışmanın bulunmamasının üzücü olduğu belirten Şenbabaoğlu, her 100 öğrenciye bir Psikolojik Danışman olmasının önem taşıdığını sözlerine ekledi. Program, Okul Müdürü Hasan Doğan’nın kapanış ve teşekkür konuşmasıyla tamamlandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti