Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AK Parti, basını hiçbir zaman ihmal etmedi”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili
“AK Parti, basını hiçbir zaman ihmal etmedi”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve teşkilat mensupları Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulunan Ak Parti teşkilatına, dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları, “AK Parti İl Başkanı, ilçe başkanı, kadın kolları ve gençlik kollarımızın yükü her yıl artmasına rağmen gazeteci arkadaşlarımızla hep iç içe olmuşlardır. Hem dernek olarak, hem de basın kuruluşlarını hiçbir zaman ihmal etmediler. 15 Temmuz gibi zor bir süreci ülke olarak hep birlikte atlattık. Bu zor süreçten en çok etkilenen illerden bir tanesiyiz.  Darbeden sonra kapanan 5 gazetenin tekrar açılması için Ak Parti’deki milletvekillerimiz ve il başkanımız çok çaba sarf etmişlerdir” dedi.
“PARTİMİZİN İCRAATLARINI
 BASIN DUYURUYOR”
Afyonkarahisar Gazetecileri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaretinde konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, “AK Parti teşkilatı olarak Afyon’da faaliyet gösteren gazeteleri ve derneğinizi ziyaret ediyoruz. Milletvekilimiz Hatice Dudu Özkal hanımefendi ile Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren basın kuruluşlarını tek tek ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyoruz. Gezilerimizin diğer bir amacı ise partimizin yapmış olduğu icraatlarını şehrimizdeki gazete ve televizyonları sayesinde duyurmaktır” ifadelerini kullandı.
BÜYÜK BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ
Afyonkarahisar’da görev yapan gazetecileri ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini ifade eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, “Şehrimizdeki basın mensupları gören gözümüz, duyan kulağımızdır. Kamuoyu adına üstlendikleri görevi, toplumsal değerlere, bağımsız ve tarafsız bir anlayışla haber yapan gazeteci arkadaşlarımızın, her türlü konuyu haber yapma, diğer kurumlara bilgilendirme ve kamuoyu oluşturarak büyük bir görev yapmaktadırlar. Afyonkarahisar’ın en büyük gazeteci örgütüne başkanlık eden Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ile görüşünü dinlemeye geldik. Şehrimizdeki gazeteci arkadaşlarımız ulusal anlamda büyük ilerlemeler kaydediyor. Örneğin Nail Azbay kardeşimiz A Haber bölge temsilci olarak Afyonkarahisar’da ki güzel çalışmalarını Türkiye’ye aktarıyor. Bu sayının her geçen gün artmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti