Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Hükümetleri’nin değişmez ismi: Veysel Eroğlu

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında
AK Parti Hükümetleri’nin değişmez ismi: Veysel Eroğlu

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında oluşturulan 65. Hükümet’te Ankara, İstanbul, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Sivas, Giresun, Gaziantep, Ordu, Kahramanmaraş, Yozgat, Adana, Düzce, Trabzon, Kayseri, Antalya, Denizli, Samsun, Şanlıurfa, Malatya, Karaman, Bayburt, Afyonkarahisar, Erzurum ve Kars’tan kabineye isimler girdi.
65. Türkiye Hükümeti: Başbakan Binali Yıldırım
Başbakan Yardımcıları : Numan Kurtulmuş , Mehmet Şimşek, Nurettin Canikli , Yıldırım Tuğrul Türkeş , Veysi Kaynak
BAKANLAR
Adalet Bakanı  Bekir Bozdağ , Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak , Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç , Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Millî Savunma Bakanı Fikri Işık, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı  Recep Akdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Ahmet Arslan
EROĞLU DEĞİŞMEZ İSİM
Eroğlu, AK Parti’nin kurulan son 5 kabinesinde de bakan olarak görev aldı. Eroğlu kabinelerin tamamında Çevre, Orman ve Su İşleri Bakanı olarak yer aldı. 60. Ve 61. Hükümetlerde Çevre ve Orman Bakanı olan Veysel Eroğlu, Bakanlığının, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak iki ayrı bakanlığa ayrılmasından sonra 62. hükümette de Orman ve Su İşleri Bakanı olarak görev yaptı. 63., 64. ve son olarak 65. Hükümet’te de Orman ve Su İşleri Bakanı olan Eroğlu Afyonkarahisar’ın gururu oldu.
BİLMEYENLER İÇİN VEYSEL EROĞLU
Afyonkarahisar Şuhutlu. İTÜ’de inşaat mühendisliği okumuş, çevre mühendisliği üzerine yüksek lisans ve doktora yapmış. Doktora yaparken bir yandan da İstanbul Üniversitesi’nde tarih okumuş. Hollanda Kraliyet Bursu kazanmış. Yıllarca hocalık yapmış. Dakikliğiyle meşhurmuş, derslere 1 dakika bile geç başlamazmış. 3 kızı, 1 oğlu var. Büyük kızı, Harvard Üniversitesi’nde Hint ve Türk tarihi üzerine doktora yaptı. Diğer kızı Merve, ebru sanatçısı. Oğlu Mehmet, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde elektrik mühendisliği okudu. Yazarkasalar üzerine olan şirketiyle ticari faaliyetini sürdürüyor. En küçük kızı Ayşenur, diyetisyenlik yapıyor.

 

Yurdunuseven: Büyük mutluluk duyduk

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 65. Hükümetin hayırlı olmasını dileyerek, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı Bakanlar Kurulu listesinde yeniden Orman ve Su İşleri Bakanı olarak Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun yer almasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi

 

 

AK Parti 2. Olağan Üstü Kongresinin ardından Genel Başkanlık görevine seçilen Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan hükümet kurma yetkisini aldıktan sonra yeni bakanlar kurulunu açıkladı.
TERÖR VE BİR ÇOK SORUNUN ÜSTESİNDEN GELİNECEK
65. Hükümetin Bakanlar Kurulunda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun tekrar görev verilmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 65. Hükümetin Türkiye’ye ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diledi. “Kutlu Yürüyüşe Devam” sloganıyla halka hizmet etmeye devam edileceğini dile getiren İl Başkanı Yurdunuseven, birlik ve beraberlik içerisinde başta terör olmak üzere birçok sorunun üstesinden gelineceğini ifade etti. AK Parti’nin kurumsal bir parti olduğunun altını çizen Yurdunuseven, kırgınlık ve küslüğün AK Parti çatısı altında asla olamayacağını vurguladı.
AK PARTİ
KADROLARI EN ÖNEMLİ KADROLARDIR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından 65. Hükümet Bakanlar Kurulu’nun açıklandığını dile getiren Yurdunuseven, kardeşliğin önemine vurgu yaparak, “AK Parti kadroları dün olduğunu gibi bugün de ülkemiz açısından en önemli kadrolardır. Daha önce de çeşitli vesilelerle ifade ettiğimiz gibi bir den fazla aynı kalitede ve verimli çalışılabilecek kabineler kurulması mümkün. Dün olduğu gibi bu günde artarak devam edecek olan yatırım ve hizmetler milletimizin gelecekte daha huzurlu ve refah bir ortamda yaşaması içindir. 2023, 2053 ve 2071 hedefleri ile Türkiye ’nin daha aydınlık yarınlarını inşa etmek için çalışacak olan AK Parti kadroları, milletinden aldığı desteği hizmete ve yatırıma dönüştürecektir. Açıklanan Bakanlar Kurulu listesinde yeniden Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu görmek bizleri mutlu etti. Yaptığı yatırımlarla ve icraatları ile kabinenin en çok çalışan bakanlarından bir tanesi olan Bakanımız Veysel Eroğlu’na ve bakanlar kurulumuza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.
Milletimize hizmet etmeye, onların hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

“Hizmet sevdalısı bir insan”

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı 65. Hükümet Bakanlar Kurulu’nda yeniden Orman ve Su İşleri Bakanı olarak görev aldığını belirterek, “Bakan Eroğlu ‘hizmet sevdalısı’ bir insandır” dedi

 

Afyonkarahisar Belediyesi’den yapılan açıklamada, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı 65. Hükümet Bakanlar Kurulu’nda yeniden Orman ve Su İşleri Bakanı olarak görev aldığı bildirildi.
AFYON’DA COŞKU VE SEVİNÇ İLE KARŞILANDI
Açıklamada, 60. hükümetten bu yana Bakanlar Kurulu’nun ‘vazgeçilmez tek ismi’ olan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun kabinede yeniden görev almasının Afyonkarahisar’da büyük bir coşku ve sevinçle karşılandığı belirtildi.
HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bir kez daha Afyonkarahisar’ın gururu olan Bakan Veysel Eroğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Bakan Eroğlu’nun ‘hizmet sevdalısı’ bir insan olarak, hem ülkemize hem de Afyonkarahisar çok büyük hizmetler kazandırdığını söyledi. Başkan Çoban, 65. hükümetin ülkemize ve Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını dileyerek, bu dönemde de hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)  

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti