Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Merkez İlçe, üye çalışmalarını hızlandırdı

AK Parti Afyonkarahisar Merkez

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri mahalle, köy ve beldelerde üye çalışmalarına hız verdi

 

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ziya Karadeniz ve ekibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti Genel Merkezi tarafından il ve ilçe teşkilatlarına gönderilen yeni üye hedeflerine ulaşmak için Merkez İlçe Teşkilatı, Başkan Karadeniz öncülüğünde tam kadro sahada çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta boyunca çalışmalarına devam eden Merkez İlçe Teşkilatı, mahalle, köy ve beldelerde çalışmalarına ağırlık verdi.
KÖY VE BELDELER
TEK TEK ZİYARET EDİLDİ
Üye çalışmaları kapsamında Belediye Meclis Üyelerinden de destek isteyen Başkan Karadeniz, hafta boyunca Gebeceler, Susuz, Beyyazı, Çıkrık, beldeleri, Kozluca, Bostanlı, Burhaniye, Omuzca, Kaplanlı ve Alcalı köylerini tek tek ziyaret etti. Ziyaretlerde Belde Belediye Başkanları ve Belde Teşkilatları tek tek ziyaret edildi. Başkan Karadeniz’e, Teşkilat Başkanı Tayfun Şanlı, Siyasi Hukuki İşler Başkanı Serkan Mumyakmaz, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Halil Akbulut, Yönetim Kurulu Üyeleri ve aynı zamanda belde ve köy koordinatörleri Suat Sivrikaya, Mustafa Aslan, Ahmet Yıldız, Ramazan Doruklu, Aziz Eruslu ve partililer eşlik etti.
“TEŞKİLATIMIZIN HER KADEMESİYLE KUCAKLAŞIYORUZ”
Köy ve mahalle ziyaretleri esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Karadeniz, “Teşkilatımızın her kademesi ile kucaklaşıyoruz. Pandemi dolayısıyla ziyaretlerimizi kısıtlı sayıda gerçekleştirebiliyoruz. İnşallah bu süreci atlattıktan sonra, teşkilatımızla daha fazla bir araya geleceğiz. Beldelerimiz, köylerimiz bizler için çok önem arz etmektedir. Bu nedenle ziyaretlerimize belde ve köylerimizden başladık.” dedi.
“ÜYE ÇALIŞMALARIMIZA
DEVAM EDİYORUZ”
Karadeniz üye çalışmalarına tüm teşkilatın tam kadro dahil olduğunun da altını çizerek, “Ziyaretlerimizin gayesi, hem kongremize yoğun katılım gösteren belde ve köylerimize teşekkür etmek, hem de üye çalışmalarımızı hızlandırmak. Her zaman halkımızla birlikteyiz, hemşehrilerimizi kibrin ve enaniyetin olmadığı kardeşlik ve hoşgörünün yer aldığı, 1400 yıllık bir görevin temsilcisi AK Partimiz’de siyaset yapmaya, gönül verdiği davaya üye olmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Merkez İlçe Teşkilatı, köy ve belde ziyaretleri sonrasında İl Merkezinde de birçok çalışmayı hafta boyunca hayata geçirerek, üye çalışmalarına yoğunlaştı. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti