Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ Eğitim Fakültesi mezunları yeni bir hayata adım atmanın heyecanını yaşadılar

Bu haberin fotoğrafı yok
AKÜ Eğitim Fakültesi mezunları yeni bir hayata adım atmanın heyecanını yaşadılar

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Eğitim Fakültesi’nin ANS Kampusü Atatürk Kongre Merkezinde düzenlediği 2011-2012 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde 300’e yakın öğretmen adayı mezun olmanın heyecanını yaşadı

Mezunların öğretim elemanlarıyla birlikte tören geçişinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene AKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hakkı Yazıcı, AKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Nuray, AKÜ Genel Sekreter Vekili ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Hilmi Uçan ve Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın yanı sıra AKÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ve mezunların aileleri katıldı. Törenin açılış konuşmalarını mezunlar adına AKÜ Eğitim Fakültesi Dönem Birincisi Sultan Koyun, AKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Nuray, AKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hakkı Yazıcı yaptı.
AKÜ Eğitim Fakültesi Dönem Birincisi Sultan Koyun konuşmasında, üniversite eğitimleri süresince her türlü desteği ve fedakarlığı gösteren ailelere ve hocalarına teşekkür ederek, tüm mezun arkadaşlarına bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.
TOPLUMUN GELECEĞİ OLACAKSINIZ
AKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Nuray konuşmasında mezun olan öğretmen adaylarına seslenerek, “Sizler toplumun geleceği olacaksınız. Kutsal bir görev üstleneceksiniz. Bu çok önemli görevde hepinize başarılar diliyorum. Artık hepiniz başarılı birer öğretmen olarak yurdun dört bir yanında yeni görevler üstleneceksiniz. Sizler eğitim ordusunun başarılı birer elemanı olacaksınız. Aileleriniz, bizler ve ülkemiz sizlerden yine büyük başarılar bekliyor” dedi. Prof. Dr. Nuray, öğretmenlik mesleğinin tükenmeyen bir ışık olduğunu ifade ettiği konuşmasında, öğretmen adaylarına hayatları boyunca başarılar diledi.
EĞİTİM DİPLOMAYLA SINIRLI DEĞİL
AKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hakkı Yazıcı ise, mezuniyetin bir son olmadığını ve mezunlar için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, eğitimin diplomayla sınırlı olmayan, ömür boyu devam eden bir süreç olduğunu söyledi. Prof. Dr. Yazıcı konuşmasında, öğretmenliğin bütün mesleklerin temeli olduğunu ifade ederek, “Üniversitemizin imkanları çerçevesinde, tüm öğretim üyeleri olarak öğrencilerimizi en iyi şekilde donattık ve başarılı olacaklarına inanıyoruz. Medyadan takip ettiğimiz kadar bu yıl çok sayıda öğretmen ataması yapılacak. Dolayısıyla mezunlarımızdan umutluyuz” dedi. Prof. Dr. Yazıcı, bu noktada ailelerin de çocuklarına inanmaları ve onları desteklemeleri gerektiğini de belirterek, AKÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyelerine ve ailelere teşekkür etti. Konuşmasının sonunda mezunlara tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Yazıcı, çağın gerisinde kalmamak için kendilerini sürekli yenilemeleri ve geliştirmeleri gerektiğinin altını çizerek, başarı dileklerinde bulundu.
AKÜ Eğitim Fakültesi bölümlerinden dereceyle mezun olanlara belgeleri ve plaketleri, AKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hakkı Yazıcı, AKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Nuray ve Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın tarafından verildi. Tören, AKÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri tarafından tüm mezunlara belgelerinin verilmesinin ardından mezunların geleneksel kep atmasıyla sona erdi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti