Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alimoğlu Müzik Müzesi eserleri Park Afyon’da sergileniyor

AKÜ Devlet Konservatuarı, Alimoğlu
Alimoğlu Müzik Müzesi eserleri Park Afyon’da sergileniyor

AKÜ Devlet Konservatuarı, Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’nden seçilen 24 parça müzik aletinden oluşan Park Afyon AVM Sergisi 1 Haziran Cumartesi günü öğleden sonra açıldı. Sergi 15 gün boyunca AVM’de ziyarete açık kalacak.
SERGİ 1 HAZİRAN-15 TEMMUZ’DA ZİYARETE AÇIK
Park Afyon AVM, AKSAM’la ile birlikte AKÜ Devlet Konservatuarı etkinliklerine dün açılan İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi Sergisi eklendi. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Devlet Konservatuarı Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen’in desteğiyle Türkiye’nin en büyük Müzik Müzesi olan İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’nde yer alan eserlerin bir kısmı 15 Temmuz 2019 tarihine kadar Park Afyon AVM’de sergilenecek. Bu etkinliğin Türkiye’de ki ilk ve tek etkinlik olduğu kaydedildi. Sergi de farklı ülke ve coğrafyalara ait 24 eser sergileniyor. Ziyaretçiler telefon aracılığıyla barkod sisteminden müzik aletlerinin seslerini duyabilecek.
DAHA ÇOK İNSAN GÖRECEK
Park Afyon AVM Yönetimi adına konuşan Fatih Akkuzu, Türkiye’nin en büyük Müzik Müzesi olan İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’nde seçkin örneklerin yer aldığı serginin sanatseverlerin beğenisine sunulduğunu belirtti. Akkuzu şöyle konuştu: “Bu müzeyi Park Afyon AVM’ye taşımamıza destek olan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’a ve İbrahim Alimoğlu’nu şükranlarımızı sunarız. Dünyanın pek çok bölgesinden gelip sadece burada sergilenen müzik aletlerini daha çok insanın görmesini sağlamak adına müzeden alışveriş merkezimize taşıdık. Umuyoruz ki ziyaretçilerimiz bu sergiye yoğun ilgi gösterecektir.”  İşadamı İbrahim Alimoğlu, tüm katılımcılara teşekkür ederken üniversite AVM işbirliği ile açılan serginin kendisini gururlandırdığını söyleyerek emek sahiplerine teşekkür etti. Sergi açılış kurdelesi kesildikten sonra gezildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti