Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Apartman yönetimi, apartman sakinlerine iftar verdi

Bu haberin fotoğrafı yok
Apartman yönetimi, apartman sakinlerine iftar verdi

Bir apartman yönetimi, apartman sakinlerine iftar verdi. Aidatlardan toplanan parayla verilen iftara, apartman sakinlerinin yanı sıra misafirler de katıldı

Zincirlikuyu Sokak’ta bulunan Sarıkız Apartmanı yönetimi, bu yıl ilginç bir uygulamaya imza attı. A ve B Blok’tan oluşan apartmanda komşuluk ilişkilerinin gelişmesi için bir girişim yapan Sarıkız Apartmanı Yöneticisi Mehmet Yağdıran, apartman aidatlarından artan parayı iftar vermek için kullandı. 24 dairenin bulunduğu apartmanın ön tarafındaki boş alanda verilen iftara apartman sakinlerinin yanı sıra misafirler de katıldı.
Bol malzeme kullanıldı
Apartmanın iftar yemeği için 15 kilogram pirinç, 15 kilogram kavurma, 4 kilogram mercimek, 2 kilogram bamya, 45 litre su, 22 kap hurma, 22 kap tatlı, 150’ye yakın ayran tedarik edildi. Yemekleri hazırlayan ustalar, iftarın verilmesinden bir gün önce gece ön hazırlık yaptı, iftarın verileceği gün ise saat 13.00’dan itibaren çalışmalara başladı.
Gelenekselleşmesi arzu ediliyor
Sarıkız Apartmanı Yöneticisi Mehmet Yağdıran, “Bu iftarın komşuluk ilişkilerimizin gelişmesine vesile olacağını düşünüyorum. Bu sene brincisini gerçekleştirdik. İnşallah, önümüzdeki yıllarda da bu iftarımızın devamını getireceğiz. Bir apartman yönetiminin, apartman sakinlerine iftar vermesi de sanıyorum, Afyonkarahisar’da ilk kez yaşanıyor” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti