Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arabacı ilçelerde yoğun ilgi gördü

  İYİ Parti Milletvekili

 

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı’ya ilçelerde yoğun ilgi gösterildi

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Dr. Mustafa Enis Arabacı ilk ilçe ziyaretini Bolvadin, Çay ve Çobanlar ilçelerine yaptı. Dr. Arabacı’ya yoğun ilgi gösterildiği gözlendi.
İLK ZİYARET BOLVADİN İLÇESİNE YAPILDI
Bolvadin ziyaretinde İYİ Parti İlçe Başkanı Süleyman Toker, ilçe yönetimi ve partililer tarafından büyük karşılanan Dr. Mustafa Enis Arabacı’ya çiçek ve plaket verildi. Toker, “İYİ Parti’ye sizin gibi şehrin her yerinde bilinen birinin katılması bize güç ve moral verdi. Milletvekili adayımız Mustafa Enis Arabacı diye gururla söylüyoruz. İyi ki aramıza katıldınız” dedi. Arabacı, “Bu kadar sıcak ve coşkuyla karşılamanız beni son derece mutlu etti. Bolvadin benim ilk ilçe ziyareti yaptığım yer oldu. Sizin bu sıcak ve samimi karşılamanızdan sonra ne kadar doğru bir yerde olduğumu bir kez daha anladım. Hep birlikte Afyon’da ve Türkiye genelinde partimizi birinci parti yapmak için çalışacağız. Bolvadin’in sorunlarını Süleyman Başkan bana anlattı. Birlikte hepsinin üstesinden geleceğiz.” ifadelerini kullandı. Partide yapılan görüşmeden sonra Toker ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Arabacı, Bolvadin sokaklarında esnaf ziyareti yaptı. Arabacı, girdiği iş yeri ve sokaklarda vatandaşların ilgisi ve desteğiyle karşılandı. Bir kahvede vatandaşlarla çay sohbeti yapan Arabacı, Bolvadin’in ilçesinin çözüm bekleyen sorunlarını dinledi.
HERKES EĞİTİMİNİ ALDIĞI İŞİ YAPMALI
Dr. Mustafa Enis Arabacı’nuın Bolvadin’den sonraki durağı Çay İYİ Parti İlçe Başkaşkanlığı oldu. Yağmura rağmen Çay ilçe yönetim kurulu üyeleri Dr. Mustafa Enis Arabacı’yı parti girişinde karşıladılar. İlçe Başkanı Cemil Arısoy, yönetim kurulu üyelerini tanıttıktan sonra Arabacı’ya, Çay’ın sorunlarını anlattı. Arısoy, “Çay bir zamanlar SEKA fabrikası varken bölgenin en refah ve büyük ilçelerinden biriydi. SEKA’nın kapanmasından sonra ilçede özellikle gençler kalmaz oldu. Okumak için giden çocuklarımızın birçoğu geri gelmiyor, gençlerimiz askere gidip orada uzman asker olarak kalıyor. İş olanaklarının olmamasından uzman oluyorlar.” şeklinde konuştu. Arabacı, GÖzellikle gençlerin iş bulamaması en büyük sorunların başında geliyor. Bu yaşadıklarımız kader değil. Daha iyi bir hayat mümkündür. O daha iyi hayatı hep birlikte inşa edeceğiz. Bizim ve sizin gayretlerinizle çevremizden getireceğimiz her bir oy yeni bir hayatın kapısını aralayacak. Kendinize güvenin, biz bunu başaracağız. Gittiğim her yerde gençler iş bulamadıkları için askerde kalıp uzman asker olarak devam ettiklerini duyuyorum. Herkes okuduğu eğitimini aldığı işi yapması lazımdır.” dedi.
AFYON YATIRIMDA ÖNCELİKLİ VE AVANTAJLI
İlçe ziyaretlerini Çobanlar ilçesinde sürdüren Arabacı’yı İYİ Parti Çobanlar İlçe Başkanı Ahmet Uysal ve yönetim kurulu üyeleri ile biraraya geldi. Yönetim kurulu üyeleriyle tanışan Arabacı’ya Uysal, Çobanlar ilçesi hakkında bilgiler verdi. Arabacı şunları kaydetti: “Afyonkarahisar yatırımda öncelikli ve avantajlı bir yer. Burası bir tarım ve hayvancılık merkezi. Ama insanlar tarım ve hayvancılıktan uzaklaşmışlar. Nitelikli tarım ve hayvancılık yapılması için bazı çalışmalar yapıp projeler üretmeye ihtiyacımız var.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti