Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aşçılar Derneği’nden örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Aşçılar Derneği'nden örnek davranış

Afyonkarahisarspor’un yaşadığı sıkıntısılara Afyonkarahisar Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, sessiz kalmayarak dün takıma iaşe yardımında bulundu

Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, dün öğle saatlerinde kulüp tesislerine gelerek takıma iaşe yardımında bulundu. Bölgesel Amatör Lig’de zor şartlarda mücadele eden Afyonkarahisarspor’a Aşçılar Derneği iaşe yardımında bulundu. Bölgesel Amatör Lig’de kalma mücadelesi veren Şimşek, maddi açıdan ayakta kalmakta bir hayli zorlanıyor. Öyleki takım deyim yerindeyse yiyecek ekmeğe bile muhtaç. Afyonkarahisarspor’un içinde bulunduğu bu zor duruma aşçılar da sessiz kalmadı. Geçen haftalarda, By Çorbacı Restorantı Sahibi Metin Bağadır da takıma akşam yemeği vermişti. Afyopnkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de dün öğle saatlerinde kulüp tesislerine gelerek takıma erzak yardımında bulundu.
AŞÇILARIN YÖNETİMİ
HAZIR BULUNDU
Afyonkarahisarspor’a yapılan iaşe yardımında Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Hamza Kalkan, Genel Sekreter Nurettin Ayyıldız ve diğer yöneticiler hazır bulundu. İaşe yardımına Afyonkarahisarspor’un antrenörü Cemil Arslantaş ile futbolculardan takım kaptanı Nihat Baştürk hazır bulundu.

“Bu takıma herkes destek çıksın”

Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Hamza Kalkan da iaşe yardımı sırasında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Kalkan, “Afyonkarahisarspor’a herkesin sahip çıkması gerekiyor. Afyonkarahisar’ın tek takımı Afyonkarahisarspor’un göz göre göre yok olmasına vicdanlar nasıl elveriyor anlamak mümkün değil. Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği olarak Afyonkarahisar sporumuzun çektiği bu sıkıntılara duyarsız kalmamak adına böyle bir yardımda bulunma kararı aldık. Bizim yaptığımız bu davranışın diğer kurumlara da örnek olmasını diliyoruz. Afyon’umuzun tek takımı Afyonkarahisarspor’a ilimizdeki tüm vatandaşların sahip çıkması gerekiyor. Afyonkarahisarspor’un içinde bulunduğu durumu basın yayın organlarından öğrendim ve çok üzüldüm. Bu takıma Kimsenin destek vermemesi beni çok şaşırttı. Bu gençlerin her şeye rağmen burada devam etmeleri de herkese ayrıca bir örnek davranış. Biz de kendi çapımızda kulübe destek vermek istedik. Afyonkarahisarspor bizim tek takımımız. Bu yardımlarımız elimizden geldiği kadarıyla dönem dönem devam edecek. Böyle bir organizasyonda emeği geçen Afyonkarahisarlı iş adamı Bekir Turunç’a da teşekkür ederiz” dedi.

Teşekkür ediyoruz

Profesyonel Aşçılar Derneği’nin bu hareketinden mutluluk duyduğunu ifade eden Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Cemil Aslantaş ise tüm Afyonkarahisarlılara da çağrıda bulundu. Cemil Aslantaş, “Bu takıma destek verin” dedi. Aslantaş: “Ben Profesyonel Aşçılar Derneği’ne çok teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarımızın duyarlı olması bizleri çok mutlu etti. Afyon’un bugün gerçekten en basitinden her türlü şeye ihtiyacı var. Bu yapılan yardımlar da bizleri mutlu ediyor. Biz bütün Afyon’un biraz daha bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Futbolcularımızın arasında öğrenciler de var. Afyonluların daha duyarlı olmasını diliyoruz. Yardımların devamını istiyoruz ve Afyon’luların duyarsız kalmayacaklarından eminiz” dedi.

Futbolcuların aç yattıkları zaman oluyor

Afyonkarahisarspor’un tecrübeli kaptanı Nihat ise Profesyonel Aşçılar Derneği’nin bu örnek davranışına teşekkür etti. Kulüpte hiçbir şeyin yolunda gitmediğinin altını çizen Nihat, “Bu futbolcular bazen aç yatıyorlar. Şu an kötü bir durumdayız. Takımımızda yer alan tüm futbolcu kardeşlerimiz elinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışıyor. Bazen aç bazen tok yatıyorlar. Buradan sesleniyoruz, ‘bu futbolculara sahip çıkın, destek verin.’ Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Hamza Bey’e de bu güzel programa öncülük etmesi nedeniyle teşekkürü borç biliyoruz. Allah razı olsun” diye görüşlerini belirtti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti