Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO uyardı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
ATSO uyardı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB adı kullanılarak yanıltıcı taleplerde bulunan kişilere karşı işletmeleri ve ATSO üyelerini uyardı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan yazılı açıklamada “Son günlerde gerek Hizmet Merkezlerinden, gerekse de işletmelerden KOSGEB’e intikal ettirilen bilgilendirilme-lerde ve alınan duyurularda, bazı şahısların işletmeleri KOSGEB’ten 100 bin TL hibe destek kredisi çıktığını, 30-40 TL ücret karşılığında kendilerine gerekli dosya ve belgeleri gönderecekleri ve bu evrakların doldurularak KOSGEB’e iletilmesi halinde desteklerden yararlanabilecekleri ayrıca, bedeli karşılığında KOSGEB Destekleri ile ilgili broşür, kitap, doküman vb. materyaller gönderecekleri, yönünde asılsız ve gerçeğe uygun olmayan beyanlarda işletmeleri yanılttıkları ve parasal talepte bulundukları ifade edilmektedir” denildi.
ATSO’nun açıklamasında “KOSGEB tarafından KOBİ’lere verilecek her türlü kredi ve destek paket programlarının duyurulması, öncelikle KOSGEB Hizmet Merkezleri, mesleki kuruluşlar ile Bankalar ve gerektiğinde basın yayın organları ile duyurulmakta olup; bunların dışındaki şahıs ve kuruluşların hiçbir beyan ve bilgilendirmelerine itibar edilmemesi gerekmektedir. Bu tür taleplere itibar etmemenizi ve bu hususlarda problem yaşayan üyelerimiz olduysa KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile irtibata geçmelerini rica ederiz” ifadelerine yer verildi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti