Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ay Akrep Burcunda Olunca Ne Olur?

Ay burcu Akrep olanlar, sezgileri kuvvetli duygusal insanlardır. Güven sorunları olduğu gibi, kuruntu ve kuşkuları ilişkilerinde sorun yaratabilir

Ay burcu Akrep olanlar,

Ay burcu yani yükselen burcu Akrep’te olan kişiler gizliliğe önem veren, kontrol etmekten hoşlanan zor bireyler olarak tanımlanmaktadır. Öfkelendiklerinde sivri dilli ve intikamcıdır.

AY BURCU AKREP OLANLARIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yükseleni yani ay burcu Akrep olan kişilerin genellikle ana fikirleri; İstiyorum o zaman elde etmem lazımdır. Güç ve kontrol arzusu, analizcilik, sivri ve yıkıcı tutumlar, şifacılık, hırslı, cazibeli olmak isterler. Ay burcu Akrep olanlar, sezgileri kuvvetli duygusal insanlardır. Güven sorunları olduğu gibi, kuruntu ve kuşkuları ilişkilerinde sorun yaratabilir. Bu kişiler için gizliliğe önem veren, kontrol etmekten hoşlanan zor bireylerdir. Öfkelendiklerinde sivri dilli ve intikamcıdır. Doğum anında Ayları Akrep’te bulunanlar cinsel istekleri fazla, tutkulu âşıklardır. Hafiyelik yapmaktan hoşlanır, başkalarının hayatlarını merak eder, gözlemler. Sessiz gibi görünürler fakat iç dünyaları isyankârdır. İradeleri çok güçlüdür. İstediği şeyi elde etmek için her şeyi yapar, yanlış dahi olsa. Akrep ölümü, yeniden doğmayı temsil eder. Bu kişiler korkusuz ve hırslıdır. Başladıkları işleri yarım bırakmak onlara göre değildir. Aynı zamanda da oldukça yaratıcıdırlar. Akrepler için; Yönetici, organizatör, doktor, mimar, satış yöneticisi, müdür, dişçi, teknik mühendis, gazeteci, kimyacı, müzisyen, yazarlık, denizcilik meslekleri ideal olabilir. Mars ve Ay’ın etkisiyle de komutan, polis ve asker de olabilirler. Bağışıklık sistemleri güçlüdür, kolay kolay hastalanmazlar. Akrep burcu üreme ve genital organları temsil ettiği için kasık ağrıları, mesane, idrar yolları, genital organlarla ilgili rahatsızlıklar ve bel soğukluğu olabilir. Ayları Akrep’te olanlar grip, nezle gibi soğuk algınlıklarına yakalandıklarında iyi bir tedavi görmelidirler. Ay burçları Akrep olan kişilerin uğurlu taşı topazdır. Ayrıca koyu sarı zirkon ve sarı kristal de tercih edilebilir. Canlı kırmızı, siyah uğurlu renkleridir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti