Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayranoğlu’ndan yeni şube

Ali Ayranoğlu Premium Quality,

Ali Ayranoğlu Premium Quality, Uydukent’te ürün çeşitliliği ve etkin hizmet anlayışıyla yeni bir şube açtı

 

Ali Ayranoğlu Premium Quality, Selçuklu Mahallesi Güneş Hatun Caddesi üzerinde 20 Kasım 2021 Cumartesi günü hizmete girdi.
Açılış törenine; Kasaplar ve Sucukçular Oda Başkanı İbrahim Yörük, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar eski il başkanı ve iş insanı Aziz Aslan, MHP İGM eski üyesi Haydar Serdaroğlu ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışta, okunan duanın ardından kurban kesimi yapıldı. Açılış kurdelesini İbrahim Yörük, Aziz Aslan ve Haydar Serdaroğlu birlikte kesti.
İşletmenin vereceği hizmetler hakkında bilgi veren işyeri sahibi Şükrü Orbay şöyle konuştu: “Ayranoğlu et olarak Uydukent şubemizi açmış bulunuyoruz. Buradaki insanlarımıza, yaşayan çevreye ve müşterilerimize katkımız olsun, değer katalım, daha çok fayda sağlayalım diye şubemizi açtık. İşletmemizde ızgara koyduk. Izgara paketimiz var, et servisimiz, sucuk, süt servisimiz var. Günlük taze köyden gelen süt servisimiz olacak. Kıyma, kuşbaşı, kuzu olmak üzere daha çok spesiyal Adana, Urfa gibi mangal üzerine hazır etler hazırlamak için uğraş vereceğiz. Yine çeşitlerimiz içerisinde; Beytimiz, sarmamız, küşlememiz, tavuk pirzola, antrkot, biftek, bonfile ve bütün et çeşitleri mevcut.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti