Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Eroğlu: Sulak alanları kurtarıyoruz

Bu haberin fotoğrafı yok
Bakan Eroğlu: Sulak alanları kurtarıyoruz

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bakanlıkta düzenlenen Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliğinde, sulak alanlarla ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi

Ramsar Sözleşmesi’nin imzalandığı tarih olan 2 Şubat’ın Dünya Sulak Alanlar Günü olarak kutlandığını belirten Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bu yılın temasının “http://m.kocatepegazetesi.com/”sulak alanlar ve turizm”http://m.kocatepegazetesi.com/” olduğunu ifade etti.
Eber Gölü’nü kurtardık
Sulak alanların, aynen ormanlar ve me-ralar gibi karbondioksiti yutarak, havaya oksijen verdiğini dile getiren Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ayrıca sulak alanların balık, kuş türü gibi birçok biyolojik çeşitliliğe de yaşam alanı sunduğunu söyledi. Prof. Dr. Veysel Eroğlu, sulak alanların turizmin gelişmesi, yeraltı suyunun beslenmesi ve dengelenmesi konusunda da büyük faydaları olduğuna dikkat çekti. Bakan Eroğlu, bir çok sulak alanın kurtarıldığını kaydederken, “Eber Gölü Afyonkarahisar da adeta ölmüştü ve Allaha şükür onu da kurtardık” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti