Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan seçim bürosu açtı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bakan seçim bürosu açtı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla Seçim İrtibat Bürosunun açılışı Kurban Bayramının 3. günü yapıldı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nca organize edilen törenle, milletvekili aday tanıtımı ve bayramlaşma töreninin ardından şehirdeki ilk seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.
Marble Çakmak Otelin altında Afyon Lisesi’nin arkasında katıldığı Seçim İrtibat bürosunun açılış kurdelesini Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve 26. dönem milletvekili adayları birlikte kestiler. Açılış töreninde konuşan Bakan Eroğlu şunları söyledi: “Seçim Büromuzun hayırlı olmasını diliyorum. Haydi Bismillah diyerek seçim çalışmalarımıza başladık. Halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Seçim büromuzun açılışına katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu açık etsin.” Seçim irtibat bürosu açılış törenine; Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve eşi Hatice Eroğlu, 26. Dönem milletvekilleri ve milletvekili adayları, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti