Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan’a ulaşabilsek, projelerimiz onaylanır – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bakan'a ulaşabilsek, projelerimiz onaylanır

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, İhsaniye’nin gelişmesi için birçok proje hazırladıklarını, ancak bu projeleri başta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu olmak üzere yetkililere ulaştıramadıklarını kaydetti

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, İhsaniye için projeler geliştirdiklerini; ancak yetkililere bu projeleri ulaştırmakta sıkıntı çektiklerini söyledi. Başkan Çabuk, “Biz İhsaniye’yi geliştirmek ve kalkındırmak için birçok projeye imza atıyoruz. Ama başta Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu olmak üzere bakanlarımıza ve yetkililerimize projelerimizi ulaştıramıyoruz. Projelerimizi, bakanlarımızın etrafındaki insan duvarından atlatıp bakanlarımıza ulaştırabilsek eminim ki projelerimiz onaylanır” dedi.
8 AYDIR
CEVAP YOK
Bu konuyla ilgili bir örnek de veren Başkan Çabuk, şöyle konuştu:
“Bizim ilçemizde kullanılmayan bir cezaevi var. Yaklaşık 2500 metrekare alana kurulu bu cezaevi, atıl vaziyette. Karşısındaki okuldan gelen öğrenciler bu cezaevini sigara içmek gibi kötü alışkanlıklar için kullanıyor. Biz burasının Hanımlar Bilgi Evi ve Frig Vadisi Kültür Merkezi olarak kullanılması için proje hazırladık. Başbakanlık Ekonomi, Sosyal ve Kültür İşleri Daire Başkanlığı’ndan 4 Şubat 2015’ten beri, 8 aydır cevap bekliyoruz. Bu cevap olumlu ya da olumsuz olarak gelse, biz de projemizin akıbetini belirleyeceğiz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti