Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Başarımızı engellemeye çalışıyorlar” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Emirdağ İlçe
"Başarımızı engellemeye çalışıyorlar"

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ’da gündeme gelen ve Gazeteniz Kocatepe’de de yayınlanan iddialara yanıt verdi. Koyuncu, bir inşaatla ilgili sahte imza iddiasına göndermede bulunarak, “Konuyla ilgili bir suç duyurusunda bulunuldu. Biz de bundan 5-6 ay önce gidip ifademizi verdik. 15 Temmuz sürecinden dolayı mahkemeler ağır işliyor. Biz de bu noktada bekliyoruz. Davanın sonuçlanmasını bekliyoruz. Mahkeme sürecinin sonunda biz bunu göreceğiz. Buradaki olay bir şantiye şefliği olayı ve bir yıl önce bu gündeme getirildi. Bunları tekrar gündeme getirmenin temel mantığı siyasidir, siyasi rant ve beklentilerdir. Biz gerekli açıklamaları yaptık” şeklinde konuştu.
REFERANDUMDA REKOR “EVET” HEDEFİ
Emirdağ’da başarılı çalışmalara imza attıklarını hatırlatan Koyuncu, “Burada şu etkili: Biz Emirdağ İlçe Teşkilatı olarak her seçimde bir başarı yakalıyoruz. Kendi başarımızı artırıyoruz, çıtamızı yükseltiyoruz. Önümüzde bir referandum süreci var. Bu süreçte Emirdağ İlçe Teşkilatı’nın Türkiye çapında başarısız olmaya sağlamaya yönelik bir çalışma yapılıyor. Her seçim öncesinde böylesine şeyler yaşanıyor. Referandumda, rekor düzeyde bir ‘evet’ için çalışıyoruz. Emirdağ, artık tam anlamıyla AK Parti’li oldu. Bunun önünü kesmek istiyorlar” ifadelerini kullandı.
FETÖ İLE ETKİN MÜCADELE ETTİK
FETÖ ile mücadele ettiklerini vurgulayan Koyuncu, “Biz FETÖ ile etkin mücadele eden bir ilçe başkanıyız. 2014 yılında mazbatamızı aldıktan sonra ilk yaptığımız icraat, ortaöğretim kız yurdu inşaatını başlatmak oldu. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’na teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız’dan böyle bir talepte bulunduk. Milli Eğitimimiz’e bağlı bir yurt olmadığını söyledik. Bununla ilgili bir proje sunduk. 4,5 milyon liralık bir bedel tahsis edildi. Biz bu parayla inşaatı başlattık. Bitmek üzere. Emirdağ’da 15 Temmuz darbe girişiminden önce özel yurtların pek çoğu FETÖ’nün elindeydi. Buralarda yaklaşık 70 öğrenci kalırken biz geçici bir yurt açtık. Yurdumuzda 83 öğrenci kalmaya başladı. FETÖ’nün insan kaynaklarını kurutmaya başladık” dedi. >> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti