Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basın birlik içinde – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Basın birlik içinde

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği ziyaretlerine devam ediyor: Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından akreditasyonu kabul edilen Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin yeni yönetim kurulu’nun ziyaretleri devam ediyor. AGD Heyeti Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü, Belediye Basın Yayın Birimi ve Türkeli Gazetesine ziyaret gerçekleştirdi

Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğlulları ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Emre İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Ali Fuat Gölbaşı, Belediye Basın Birimi Müdürü Emel Sarlık ve Türkeli Gazetesi Sahibi H. Hakkı Özsoy ile Genel Yayın Danışmanı Galip Leblebicioğlu’nu ziyaret ettiler.
MASA FLAMASI HEDİYE EDİLDİ
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, Abdioğlluları İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu’na AGD Derneği logosunun bulunduğu masa flamasından hediye ederek, derneğin gerek kuruluşunda gerekse yapılan tüm faaliyetlerinde verdiği desteklerinden dolayı Kocabıçakoğlu’na teşekkür etti. Afyonkarahisar’da yazılı ve görsel medya mensuplarının son derece birlik ve beraberlik içerisinde çalışma yürüttüklerini belirten Mehmet Kocabıçakoğlu, İlimizin imajını zedeleyecek veya kötü tanıtımına neden olacak haberlerin yayınlanmaması için çaba gösteren basın mensuplarına teşekkür etti.
Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneğinin yapacağı tüm çalışmalara da destekçi olacağını belirten Kocabıçakoğlu, gerek Afyonkarahisar’ın gerekse medya kuruluşlarının yararına yapılacak her türlü faaliyet ve çalışmaya her zaman destekçi olacağını söyledi.
MEDYA CENTER OLUŞTURULACAK
Daha sonra, yeni kurulan ve Hükümet binasının 4. Katında faaliyetlerini sürdüren Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Ali Fuat Gölbaşı’nı ziyaret eden AGD Başkanı Mehmet Abdioğlulları, Gölbaşı ve çalışma arkadaşlarına görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Ali Fuat Gölbaşı, Afyonkarahisar’da basın kuruluşu ve muhabirleri arasındaki birlik ve beraberliğin gözle görüldüğünü ve bunun da sevindirici olduğunu söyledi. Afyon Basınının son derece ılımlı ve kente yaraşır haberler yaptığını belirten Gölbaşı, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürlüğü olarak yakın zamanda bir medya center oluşturmayı planladığını belirtti. Basın mensuplarının hizmetine sunulacak olan Basın Center’de, gazetecilerin daha kolay haber geçip, dizgi tasarım yapabilecekleri, sohbet edip vakit geçirebilecekleri bir mekan düşündüğünü belirten Gölbaşı, Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ve Yönetim Kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. Gölbaşı, Basın kuruluşlarının yapacakları her türlü faaliyete destekçi olacağını da sözlerine ekledi.
AGD BAŞARLI ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYOR
Daha sonra Afyonkarahisar Belediyesi Basın Yayın Birimini ziyaret eden AGD heyeti, Basın Yayın Birim Sorumlusu Emel Sarlık ve Basın Yayın çalışanları Şükrü Çubuk, Ahmet Çoban, Zakire Şahin ve Ramazan Seyman’a çalışmalarında başarılar diledi. Günün son ziyaretini Türkeli Gazetesine gerçekleştiren heyet Gazetenin Sahibi H. Hakkı Özsoy ve Yayın Danışmanı Galip Leblebicioğlu ile sohbet etti. Basının birlik içerisinde olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Özsoy, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin yeni yönetimine başarılar dilerken AGD yönetiminin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti