Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Basın, Milletin müşterek sesidir”

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Basın, Milletin müşterek sesidir” ifadesinin basının; toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıkladığını ifade etti.

“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BİR BASININ VARLIĞI GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu,24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mısırlıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarafsız ve özgür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. Halkımıza doğru haber alma imkânı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Basın, Milletin müşterek sesidir” ifadesi basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıklamaktadır. Bu vesileyle, bıkmadan, usanmadan, zor koşullarda, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.” >> Mehmet ALADAĞ’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti