Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Diler, Şehit Çocuklarının Karne Sevincine Ortak Oldu

Şırnak’ta görev için evinin önünde beklerken PKK’lı teröristlerin düzenlediği silahlı saldırı sonucunda şehit düşen 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet’in çocukları Hiranur ve Yusuf, karne sevincini Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ile birlikte yaşadı.

Şırnak'ta görev için evinin

PKK’lı teröristlerin düzenlediği silahlı saldırı sonucunda Şehit düşen 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet’in çocukları, okulda başarılı bir dönemi tamamlayarak karnelerini aldı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, şehit çocuklarını mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak, karne sevinçlerine ortak oldu. Başkan Diler, şehit babalarının emanetleri olan Hiranur ve Yusuf’un karne sevincine ortak olarak, aileleriyle birlikte duygusal anlar yaşandı. Diler, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Şehit çocuklarımız bize şehitlerimizin emanetidir. Çocuklarımıza sahip çıkmak ve her zaman yanlarında olmak birinci görevimizdir. Bizde PKK’lı teröristlerin düzenlediği silahlı saldırı sonucunda şehit düşen 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet’in çocukları olan Hiranur ve Yusuf’u bu özel günlerinde yalnız bırakmayarak, karne sevinçlerine ortak olduk. Şehit çocuklarımızın başarısı ile gurur duyduk.” Başkan Diler, okulda bulunan diğer öğrencilere de karne hediyesi verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti