Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkanlar Kurulu Sandıklı’da toplandı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Başkanlar Kurulu Sandıklı’da toplandı

Afyon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlar Kurulu toplantısı Sandıklı Hüdai Kaplıcaları Termal Otel’de yapıldı. 2 gün süren toplantıya Afyonkarahisar Merkez ve İlçeleri Oda Başkanları katıldı

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) tarafından organize edilen ve Afyonkarahisar merkez ve ilçeleri oda başkanlarının katılımıyla iki gün süren başkanlar Kurulu toplantısı Sandıklı Hüdai Kaplıcaları Yeni Termal Otel’de gerçekleştirildi.
23-24 Aralık 2010 tarihleri arası düzenlenen toplantıya 35 oda başkan katıldı. Sandıklı Hüdai Kaplıcalarına gelen kalabalık heyeti ESOB Başkanı A. Kadir Konak ve Birlik Başkan Vekili Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Mutlu karşıladı.
23 Aralık Perşembe günü saat 10.00’da başlayan toplantının açılış konuşmasını ESOB Başkanı A. Kadir Konak yaptı. Konak: “Başkanlar kurulu toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Birlik başkanlar kurulu toplantımızı bu kez Şifalı suları ile ünlü Sandıklı kaplıcalarında yapı-yoruz. 23-24 Aralık tarihleri arasında 2 gün sürecek toplantımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Başkan A. Kadir Konak’ın açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Birlik faaliyet raporunun okunmasının ardından katılımcılara KOSGEB Uygulamaları Hakkında sunum, Zafer Kalkınma Ajansı Çalışmaları hakkında bilgilendirme ve e-Esnaf ve Sanatkarlar veri tabanı hakkında bir sunum yapıldı.
Başkanlar kaplıcalardan
memnun ayrıldı
İki gün Sandıklı Kaplıcaları Termal Otelde konaklayan oda başkanları otel çıkışında birlik yönetim kuruluna teşekkür ederek toplantının Sandıklı Kaplıcalarında yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti