Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basketbolcular uzatamadı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Basketbolcular uzatamadı

İstanbul temsilcisi Pertevniyal Basketbol takımına konuk olan Afyon Belediyespor ilk yarıyı önde tamamladı. İkinci yarıda başa baş bir oyun sergileyen Afyon Belediyespor maçı uzatmalara taşıdı. Afyon Belediyespor uzatmalarda ise 88-80’le rakibine boyun eğdi

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor 3. hafta müsabakalarında İstanbul Pertevniyal Basket’e konuk oldu. Rakibine ilk yarıda fark atan Afyon Belediyespor ikinci yarıda sergilediği başa baş mücadeleyi uzatmalarda kaybetti.
Maça hızlı başlayan Afyon Belediyespor oldu. İlk çeyreği 8-19’luk skorla önde tamamladı.
İkinci çeyrekte oyundaki etkisini artıran Pertevniyal ilk yarıyı 7 sayı ile geride tamamladı. Afyon Belediyespor ise ilk yarıyı 27-34’le önde tamamladı.
İkinci yarının ilk çeyreğinde Pertevniyal hücumda ve savunmada başarılı olunca Afyon Belediyespor da eşitliğe razı oldu.
Dördüncü çeyreğe 49-49’luk eşitlikle başlandı. Bu çeyrekte iki takımda 24 sayı buldu ve maçın normal süresi 73-73’le tamamlandı ve uzatmalara gidildi.
Uzatmalarda eşitliği bozan ilk sayı Afyon Belediyespor’dan gelirken Pertevniyal bu çeyrekte 15 sayı üretti. Afyon Belediyespor 15 sayıya 7 sayı ile cevap verince maçı Pertevniyal 88-80’le kazanmayı başardı.
Pertevniyal ligde kazandığı 2. galibiyetle 6. sıraya yükselirken Afyon Belediye ise 12. sıraya geriledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti