Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baykara güven tazeledi

UMUD Bağımlılıklarla Mücadele Derneği

UMUD Bağımlılıklarla Mücadele Derneği seçimli genel kurul toplantısında derneğin kurucu Başkanı Kemal Baykara tek liste ile katıldığı seçimde göreve seçilerek güven tazeledi

 

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren UMUD Bağımlılıklarla Mücadele Derneği olağan kongresini yaptı.
Kemal Baykara’nın Başkanlığında; Dr. Lütfi Akgün, Öğretmen Fatma Işık, Sağlık Çalışanı Ahmet Çığrı ve Öğretmen Süleyman Ilgın yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.
İş insanları Melih Yurter, Kadir Altınkaya ve Celaledtin Gürel Denetim Kurulu üyeliklerine seçildiler. Seçimin ardından katılımcılara teşekkür eden Kemal Baykara şunları söyledi: “Şehrimizde bağımlılıklarla mücadele eden UMUD Derneği olarak bugünden sonra daha fazla emek sarf ederek mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Sivil anlamda mücadele eden derneğimize kamu kuruluşlarından da destek bekliyoruz. Bizler işin mutfağındayız olanın bitenin farkındayız elimizi taşın altına koymak için kamu kuruluşlarından ilgi bekliyoruz. Pandemi döneminde yapamadığımız programlarımıza devam etmeliyiz. Okullarımıza Kadın Kültür Evlerine bağımlılık konusunda seminerler ve bağımlılık danışmanlığı hizmetleri vermek için hazırız. Milli Eğitim Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğünün verdiği eğitimler maalesef yetersiz kalıyor. Müfredat dışına çıkamıyorlar. Ama sokaktaki gerçek bu değil. Değerli üyelerimizin bizleri tekrar bu göreve layık görmeleri bizleri onurlandırdı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti