Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bayram Vesilesiyle Ülke Olarak Kenetlenmeliyiz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Ramazan Bayramının huzur ve barışın temini için vesile olmasını diledi. Yurdunuseven, “Ülke olarak  kenetlenmeliyiz.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Yurdunuseven, mesajında şunları kaydetti: “Onbir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakırken manevi anlamda huzura erdiğimiz bu ayın feyzini hayatımızın her anına yayabilmek için gayret ve çaba içerisinde olmamız gerekir. Bu aylar bizlere toparlanma ve kendimize gelme için birer fırsattır. İnşallah hakkıyla bu mübarek ayı yaşayarak uğurlaya biliyoruzdur. Zira bu mübarek ayda mutmain olmayan kalpler ve gönüller şüphesiz zarardadır. Kendine mahsus manevi havası içerisinde yaşayarak tamamlamış olduğumuz bir Ramazan ayını daha huzur içerisinde geride bırakarak, heyecan ve özlemle beklediğimiz bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, millet olma şuurunun ve dini duyguların doruk noktasına ulaştığı müstesna günlerin en önemlisidir. Bayram; kardeşine tebessüm etmeyi sadaka bilen peygamber ahlakının müntesiplerine, yeryüzündeki olanca kötülüğe karşılık, kardeşlik ve muhabbeti bütün âleme yaymak için büyük bir umut ve azimle çalışan iyilik erlerine, âlemlerin rabbinden bir hediye ve rahmet vesilesidir.  Bu ayda da ne yazık ki Filistin’de, Müslüman kardeşlerimize yönelik zulüm ve baskı artarak devam etmiştir. Mazlumların yanında olan tek İslam ve Türk devleti olarak üzerimize oynanan oyunların farkına varıp bu bayram günlerinde dahada kenetlenip birlik ve beraberliğimizi tesis etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, bayramların bayram gibi yaşandığı, barış, mutluluk ve huzurun yeryüzünün her yerine hâkim olduğu bir dünya da sağlık ve afiyet içinde nice bayramlara erişmemiz temennisiyle; milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti