Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Başkanı’na kelepçe girişimi yakışıksız

Bu haberin fotoğrafı yok
Belediye Başkanı'na kelepçe girişimi yakışıksız

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Aziz Aslan ile MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Beyyazı’da meydana gelen olaylarla ilgili ortak bir açıklama yaptı. Ortak açıklamada Beyyazı Belediye Başkanı Hasan Kocatepe’nin uğradığı muamelenin kabul edilemez olduğu belirtildi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Aziz Aslan ile MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Beyyazı’da Belediye Başkanı Hasan Kocatepe’nin zor kullanılarak gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Ortak açıklamada “Vatandaşlarımızın hukuki ve yasal yollar varken güvenlik güçlerimize saldırmasını elbette tasvip etmek mümkün değildir. Ancak polisimizin de belediye başkanımızı sürükleyerek kelepçe takarak gözaltına alma isteğini de son derece yakışıksız olarak görmekteyiz. Ayrıca yaşlı ve kadınlara yapılanlar kamuoyunda infial uyandırmış ve hiç hoş karşılanmamıştır” denildi.
Yasalara herkesin uyması gerektiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Yasalara her vatandaşımız uymak zorundadır. Belediye başkanları da bir vatandaştır ve onlarda kanunlara uygun davranış sergilemek zorundadırlar. Devlet elbet görevini yapacaktır. Ama görevini yaparken de adaleti ve babalığı ön planda tutmalıdır. Söz konusu taşocakları problemi belediyenin dışında bir problemdir ve çözüm makamı Beyyazı Belediyesi değildir. Sebebi ve sonucu ile hiç ilgisi ve sorumluluğu olmayan belediye başkanımızın kamuoyu nezdinde suçlu gibi gösterilmeye çalışılmasını kabullenmemiz mümkün değildir. Devlet görevlileri elleri megafonlu kışkırtıcıları tabi ki de biliyorlardır.”
Açıklamada, tüm kesimlerin Beyyazı konusunda sağduyulu davranması gerektiği vurgulandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti