Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşer, Bakan Şahin ile görüştü

Bu haberin fotoğrafı yok
Beşer, Bakan Şahin ile görüştü

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı Kadın Girişimcilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Beşer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin tarafından TBMM’de kabul edildi

Beşer, görüşmede TOSYÖV’ün düzenlediği ve Bakan Şahin’in de katıldığı Türkiye’de Kadın Girişimciler ve Başarı Öyküleri adlı panelin sonuç bildirgesini sunduklarını ifade etti. Beşer ayrıca 2013 yılında Kadın Girişimciler ile ilgili TOSYÖV’ün yapacağı çalışmaları Bakan Şahin’e aktardı. Şahin, TOSYÖV’ün kadın girişimciliği ile ilgili faaliyetlerden ve bu alanda kat ettiği mesafeden dolayı tebrik etti.
Görüşmenin ardından Bakan Şahin’in yönlendirmesiyle Beşer ve Kızıldağ kadın girişimciliği ile ilgili bir projeyi yürütmek için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ekonomik Statü Daire Başkanı Banu Tuncay Yıldız ile de bir süre görüştü.
Görüşmeye AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ve AKÜ İİBF Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Duygu Kızıldağ da katıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti